Maandoverzicht april 2022


Fotoshoot Daisy new born Storm

April stond helemaal in het teken van de geboorte van ons kindje. Ik vertel je meer!

Een maandoverzicht, maar iets anders dan ‘normaal’. Er kwam namelijk minder content online en ik maakte weinig mee; behalve uiteraard een zeer belangrijke gebeurtenis. Ik werd moeder! In dit maandoverzicht praat ik je vast heel beknopt bij. Wat een maand!

In april…

Deze maand…

  • Genoot ik van de laatste dagen van mijn zwangerschapsverlof in complete rust
  • Braken mijn vliezen…
  • En beviel ik 8 april van een gezonde zoon
  • Op 9 april mochten we ’s avonds naar huis
  • En op 10 april kwam de kraamzorg, wat een topper!
  • De rest van de maand bestond uit rusten, voeden, luiers en zon
  • Ik kijk terug op een heel fijne aprilmaand
De bevalling

Kraamcadeau? Doneer aan Mommaluv

Gedurende mijn hele zwangerschap ben ik al overladen met spullen. Van de liefste cadeautjes tot heel praktische dingen die ik mocht lenen of overnemen. Ons jongetje komt nu al niets te kort. Dit doet mij beseffen hoe goed wij het hebben – wij persoonlijk maar ook wij als Nederlanders. In andere landen hebben kinderen minder geluk. Daarom hebben mijn vriend en ik besloten om geen kraamcadeaus te vragen. Mocht je alsnog graag iets geven, maak dan alsjeblieft een donatie over aan Stichting Mommaluv >

Ik heb me hierbij aangemeld omdat ik het concept prachtig vind. Van alle donaties wordt een zwangere vrouw in Namibië geholpen, om zo ook haar baby een goede start te kunnen geven.

Beste blogs van april

Er kwamen maar enkele blogposts online in april. Deze blog werd het beste gelezen:

1. Mijn bevallingsverhaal

Bevallingsverhaal
In het ziekenhuis

Mijn bevallingsverhaal werd maar liefst 1500 keer gelezen in de eerste 48 uur! Gemist? Lees ‘m hier >

2. Interview Judith Noordzij

Judith Noordzij
Judith Noordzij met haar hond

Judith Noordzij is influencer, auteur, coach en vooral gewoon zichzelf. Ze deelt online over haar leven, reizen, remote werken en het aankomend moederschap. Inspirerend mens!

Beste Instagram-post

Deze Instagram-post kreeg deze maand de meeste interactie:

Beste podcastaflevering

Deze podcastaflevering werd in april het beste beluisterd:

Dit wordt mei

In mei…

  • vier ik voor het eerst zelf Moederdag
  • maak ik mijn eerste tripje mét kind in eigen land
  • geniet ik nog volop van mijn babybubbel – de eerste 40 dagen na je bevalling zijn cruciaal voor je herstel

Hoe was jouw maand? En leuke plannen voor mei?

Volg Vrije Meid op Spotify of Instagram 

Download mijn gratis e-book ‘7x Fouten die ik maakte als locatie-onafhankelijk ondernemer

Bekijk gratis mijn masterclass ‘In 3 stappen naar een schaalbaar bedrijf‘ >

Bestel mijn boek ‘De route naar €100.000 per jaar‘ en ontvang gratis een cursus t.w.v €99 >

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *