Mijn doelen en plannen voor 2023 1


Event 9 december 2022

Elk jaar stel ik nieuwe doelen voor het nieuwe jaar. Zo ook dit jaar! Dit zijn mijn doelen en plannen voor 2023.

Al jaren stel ik doelen op voor het nieuwe jaar. Ik ben gek op doelen stellen. Het daagt je uit, laat je groter denken en in mijn ervaring maak je er sneller je dromen mee waar dan wanneer je geen doelen stelt. Dus hier komt ‘ie!

Mijn ultieme doel

Laat ik voorop stellen dat mijn echte ultieme doel natuurlijk is om gelukkig te zijn. Vrijheid speelt hierin een grote rol. Wat dit voor mij betekent is onder andere vaak kunnen reizen, genoeg geld hebben, doen wat ik leuk vind, me nergens in belemmerd voelen, helemaal mezelf kunnen zijn. Mijn eigen tijd indelen, anderen mensen inspireren en helpen en een gevoel ervaren van voldoening en verbinding. Impact maken. Dat zijn de grotere waarden voor mij.

Om dit te bereiken stel ik elk jaar concretere (sub)doelen. Een succesvol eigen bedrijf helpt bijvoorbeeld erg mee aan mijn grotere doel.

Mijn belangrijkste (sub)doelen voor 2023 zijn:

1. Me helemaal energiek voelen

Ik wil me weer graag zo fit voelen als voor ik zwanger word, qua lichaam maar ook qua geest. Goede slaap gaat helpen! En weer drie keer per week sporten, waaronder 1x yoga. Gezond eten uiteraard ook.

Als ik mezelf goed voel, kan ik een leuke vriendin zijn, een goede moeder en natuurlijk ook een inspirerende ondernemer. Een ondernemer groeit zo hard als de ondernemer… dus ik werk graag aan mezelf!

Sub-subdoelen:

  • Gezond eten
  • Drie keer per week sporten
  • Focussen op 8 uur slaap per nacht
  • Vernieuwde garderobe waarmee ik me helemaal voel shinen

2. Leiderschap jaarprogramma

Daarom volg ik komend jaar het jaarprogramma van Linde Jelena. Ik heb er enorm veel zin in! Niet alleen om zelf te groeien, maar ook om andere vrouwelijke leiders te leren kennen.

3. Naar 10.000 volgers op TikTok

TikTok is rising en ik wil er mijn bereik graag vergroten. Dit om impact te blijven maken op social media. Ik maak graag content en vind het onwijs tof als ik mensen daarmee kan inspireren. Daar is wel een publiek voor nodig. Dus focus ik me komend jaar op het vergroten van mijn TikTok-bereik.

4. Maandelijkse date night met mijn vriend

Als jonge ouders is het makkelijk om elkaar uit het oog te verliezen. Je bent allebei moe en je hebt weinig tijd voor jezelf of elkaar. Daarom wil ik echt de focus houden op mijn relatie. Elke maand een date night helpt daarbij. Even geen ouders zijn, maar ‘gewoon’ vriend en vriendin. Wie wil er een keer oppassen? 😉

5. Nieuw bedrijfsidee bedenken, uitwerken en lanceren

Al een tijdje vraag ik mezelf af: what’s next? Mijn focus dit jaar lag op moeder worden. Dat is gebeurd! En nu? Ik heb laatste jaren al veel mooie doelen bereikt. Ik weet soms even niet meer wat me nog uitdaagt. Wat me nog echt intrinsiek zou motiveren. Ik gun mezelf tijd om dit te ontdekken. En als ik er over een paar maanden nog mee worstel, schakel ik een coach in!

6. Weer mooie tripjes maken

Ik ben gek op reizen en dat ga ik komend jaar dus zeker weer doen. In januari op wintersport, in maart naar Terschelling, in mei naar de Achterhoek… In de zomer hoop ik weer de zon op te zoeken, en eind 2023 weer een verre reis te maken.

Wintersport Achensee

7. Tenminste weer €100.000 omzet halen

Dit jaar draaide ik weer €100.000 omzet, maar daar zat ook nog een deel van Snappr bij. In 2023 wil ik voor het eerst €100.000+ draaien puur met Vrije Meid. Dt is dus ruim €8000 per maand. Goals! Dit zal deels binnenkomen door 1:1 coachingtrajecten, en deels door mijn nieuwe businessidee 😉

Wil jij ook een mooi omzetdoel stellen én een plan maken om je doel te halen? Volg mijn masterclass >

8. Blijven investeren (crypto)

En van die ton blijft een hoop over! Dat wil ik niet allemaal uitgeven, maar ook investeren. Ik investeer momenteel elke maand in Bitcoin en daar wil ik mee door blijven gaan. Ik volg het programma Brede Horizon om de ontwikkelingen in de cryptomarkt te volgen. Ik wil in 2023 minimaal €5000 investeren in crypto (en er hopelijk het vijfvoudige uithalen)… 😉

9. Content blijven maken

Ik word zeer blij van content maken! Over vrijheid natuurlijk: je eigen pad bewandelen, online ondernemen, financiële vrijheid. Daar ga ik mee door! Concreet:

  • Wekelijks blijven podcasten
  • Dagelijks blijven Instagrammen/TikTokken
  • Wekelijkse nieuwsbrief
Suzanne (door Jacinta Simons)

10. Verbinding en voldoening

Tot slot: ik vond het geweldig om afgelopen 9 december weer een event te organiseren. En in september een live dag met coachklanten. Dat smaakt naar meer! Ik weet nog niet wat en wanneer, maar ik ga zeker weer meer mensen bij elkaar brengen in 2023!

Wat is jouw ultieme doel voor 2023?

Volg Vrije Meid op Spotify of Instagram 

Schrijf je in voor mijn wekelijkse nieuwsbrief >

Bestel mijn boek ‘De route naar €100.000 per jaar‘ en ontvang gratis een cursus t.w.v €99 >

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Mijn doelen en plannen voor 2023

  • Dionne

    Mooie doelen voor 2023! Ik wil in 2023 ook elke maand een date met mijn vriend, want dat vergeten we vaak in alle drukte. Ook wil ik mij echt vrij voelen, minder werken en natuurlijk gaan genieten van mijn sabbatical.