De Bio Pizzeria


Bio Pizza

Op loopafstand van mijn huis, heerlijke pizza’s en goddelijke toetjes: wat wil een mens nog meer?

Zondag bracht ik een bezoekje aan pizzeria Il Forna a Legna, waar de biologische pizza’s uit een echte houtoven (“Il forna a legna”) komen. Het restaurant is niet het meest sfeervol, maar het heeft een zonnig terras en een open keuken. Bovendien hebben ze duidelijk andere kwaliteiten: pizza’s bakken!

Mijn vriend en ik deelden een pizza met parmaham. mozzarella, tomaat en parmezaan, en een pziza met mozzarella, gorgonzola en parmezaan. Beide pizza’s kostten 12 euro. De één was nog lekkerder dan de ander. Het geheim van Il Forna a Legna schuilt zogezegd in het heerlijke deeg, de houtoven en de mozzarella. Erbij dronken we een lekker Italiaans wijntje.

Als toetje bestelden we een tiramisu en een panna cotta met karamelsaus. Die leken in niets op de tiramisu’s en panna cotta’s die ik eerder heb gegeten in mijn leven. Ze waren vele malen beter! Werkelijk verrukkelijk!

Ik raad iedereen die een beetje in de buurt woont aan om een keer te gaan proeven. Op zoek naar een andere biologische pizzeria die meer in het centurm zit? Ik at eerder een lekker bio pizza bij Fuoco Vivo.

PS. Ik heb Instagram tegenwoordig! Volg me via suusjeq255

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *