Happy Monday From Bangkok 2


Sinds 1 januari 2014 focus ik me meer op het moment. Geniet van alle mooie, kleine en grote dingen. Dit waren mijn geluksmomentjes afgelopen week. 


Met mijn rubriek Happy Thoughts probeer ik te focussen op genieten van de dag en de kleine (en grote) dingen in het leven. Happiness is (gedeeltelijk) a state of mind! Dit maakte mij afgelopen week gelukkig
.

– Mijn Artikel 2.55-stickers zijn binnen!
– ‘Afscheidslunch’ met R. (we gaan allebei op vakantie!)
– Inspirerende meeting met Ambitieuze Meisjes 


– Hardlopen; één keer snel, één keer lang. Zonder pijn!
– Mijn vriend en ik in VIVA!
– Familiebezoekjes voor de vakantie

– Vakantie-voorpret <3
– Aankomen in Bangkok en de bekende geuren en kleuren
– Eerste biertje in Thailand

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Happy Monday From Bangkok