Maandoverzicht juni & hoi juli!


Italië 2019

Juni was voor mij een goede maand. Ik vloog naar Italië voor een conferentie en maakte een persreis naar Lapland. Ook op kantoor en privévlak ging het goed!

Het is weer eind juni, dus blik ik graag terug op de afgelopen maand. Dit helpt mij enorm om te reflecteren, en om stil te staan bij de mooie dingen die ik doe. Maar ook; wat beter kan! Ik geef eveneens een voorproefje van mijn plannen voor juli.

Dit was juni

Deze dingen gebeurden er in juni:

 • Ik bezocht influencers conference Traverse in Trento, Italië
 • Ik werd geïnterviewd door FD over ‘Werken waar je wilt’
 • Mijn derde Digital Nomad Instagram Course vond plaats
 • Dagje coworken met Marijn bij Broei
 • Bruiloft in Friesland
 • Persreis naar Fins Lapland met Voigt Travel
 • Trek en Lepeltje Lepeltje (foodfestivals)
 • Coaching hours via The Next Women
Aperol Spritz
Persreis Finland
Midzomernacht

Beste artikelen van juni

Deze artikelen uit juni werden afgelopen maand het beste gelezen:

1. Mijn slechtste half jaar so far

Zielig of luxeprobleem? 😉

De eerste twee kwartalen van 2019 zijn voorbij. Ze gaan de boeken in als mijn slechtste half jaar so far. Qua omzet dan. Gelukkig doet het mij mentaal niet zoveel. Ik koos hier namelijk zelf voor.

2. Interview: Milene organiseert een reportersreis naar Oeganda

Milene van Arendonk

Wil jij reisreporter worden en betaald worden om verhalen te vertellen in beeld of tekst? Lees dan dit interview met fotograaf Milene van Arendonk.

3. Meest gestelde vragen over samenwerken met freelancers

Team SuusjeHQ

Wanneer is het juiste moment om werk te gaan uitbesteden? En hoe werkt dat dan – zelf een freelancer inhuren? Ik deel mijn ervaring en tips.

Beste video in juni

Deze video werd in juni het beste bekeken. Kijk voor meer video’s op mijn YouTube-kanaal!

Beste Instagram-post

Deze Instagram-post kreeg in juni de meeste likes. Terecht?

Dit bericht bekijken op Instagram

Tag je business buddy 😍 Want werk is zoveel leuker als je het samen kan doen. Met die leuke collega, voor die toffe klant, of omringd door gelijkgestemde bazen bij een coworkingspace 🥊 Nog steeds zó blij dat ik bij @hashtag_workmode ben gaan huren eind 2017. Zelfs als er de hele dag niet gepraat wordt is het fijn om met gelijkgestemden in een ruimte te zijn. Om niet alleen te zijn. En om hoogtepunten en dieptepunten te kunnen delen als die zich voordoen. De meiden bij Workmode inspireren mij enorm. Er heeft altijd wel iemand wat te vieren en dat wordt elkaar volop gegund. Niets is te gek! Daardoor durf ook ik de lat weer hoger te leggen. En dan groei je! Reach for the stars and keep your feet on the ground 😉 Want ja, het blijft nuchter Utrecht he? Dank meiden 🙌🏼 📸 by @anoukfotografeert #workmode #workmodesquad #workmodeutrecht #dutchgirlboss #ambitieuzemeisjes #businessbabesnl #femalefounders #coworking #coworkingspace #businessbuddies #utrecht

Een bericht gedeeld door Suzanne van Duijn (@vrijemeid) op

Beste Pin

Deze Pin kreeg de meeste views in de maand juni. Volg je mij al op Pinterest?

Pin
https://www.pinterest.com/pin/456904324693233448/

PR-momentje(s) van juni

Afgelopen maand kwam ik weer een keer met mijn naam in de media:

 • FD interviewde mij over ‘werken waar je wilt’

Ook vaker in de media komen? Er zijn nog een paar plekjes voor onze PR-workshop van 3 juli!

FD

Dit wordt juli

Surprise! Er staan voor juli geen tripjes gepland. En dat vind ik meer dan prima. Ik kijk uit naar wat vaker thuis zijn, vaker vrienden en familie zien en veel leuke dingen doen in eigen stad (en land). Dit staat er onder meer al op mijn agenda:

 • PR-workshop voor ondernemers (3 juli 2019)
 • Dagje sauna met mijn moeder
 • Meer (food)festivals!
 • Rust, reinheid, regelmaat: veel sporten, lekker werken bij Workmode en genieten in Nederland!
Focus op de workshops die vol komen!

Hoe was jullie maand juni? En al leuke plannen voor juli?

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *