Maandoverzicht mei, hoi juni


Ons huisje in Drenthe

De maand mei was al stukken beter dan april. Ik ging zelfs een weekend weg!

Na treurig maart en april ging mei al een stuk beter. VrijeMeid.nl trok meer bezoekers, ik heb het zeer druk qua werk (en mijn inkomen gaat ook goed) en het was heerlijk weer. In deze blog deel ik wat ik zoal deed in mei, de best gelezen blogs, PR-momentjes en plannen voor juni. Hoe was jouw maand?

Dit was mei:

In mei…

Amsterdam
Ons huis in Drenthe
Onze extra werkplekken
Wandelen in NP Dwingerderveld
Drenthe
Scootertour

Best gelezen blogs

Deze blogs uit mei werden het beste gelezen:

1. Zij verdient een ton: Renée Lamboo (PorteRenee)

Hoe kan je een ton verdienen? Dat willen we allemaal wel! Renée Lamboo van PorteRenee deelt hoe zij als blogger en auteur een ton per jaar verdient.

2. Tweede woning kopen? Tips over investeren in vastgoed

Een tweede woning kopen en die verhuren is een fijne investering voor meer vermogen op de lange termijn en levert direct passief inkomen op. Puck Landewé (33) van Fire for Women geeft tips over investeren in vastgoed.

3. Nederland Bucketlist: 50 dingen die je gedaan wilt hebben

Nu het grootste deel van Nederland vakantie viert in eigen land, kan je wel een bucketlist Nederland gebruiken! Heb jij deze 50 dingen in Nederland al gedaan?

Beste Instagram-post

Deze post kreeg in mei de meeste likes. Terecht?

PR-momentjes mei

In mei kwam ik weer een paar keer met mijn naam in de media. Dit waren de PR-momentjes in mei:

Chantal en ik voor het webinar

Dit wordt juni

In juni…

  • Ga ik eindelijk weer eens uiteten
  • Spreek ik op een héél tof event (stay tuned!)
  • Organiseer ik met vriendinnen ons eigen wijnfestivalletje
  • Ga ik een weekend naar Friesland <3
  • Sport ik weer heerlijk drie keer per week
  • Start alweer de derde maand coaching bij Carlijn Ottens
  • Houd ik mij vooral bezig met de lancering van mijn Digital Nomad E-Course -> pre-order nu voor €99!
  • Vervolgen mijn vriend en ik de huizenjacht…

Wat zijn jouw plannen voor juni? Al een vakantie geboekt?

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube

Download mijn gratis e-book ‘7x Fouten die ik maakte als locatie-onafhankelijk ondernemer

Bestel hier mijn boek Work Hard Travel Harder

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *