Hij is helemaal live: mijn Digital Nomad E-Course!


Living the dream

Op 1 juli lanceerde ik mijn Digital Nomad E-Course, mijn online cursus over locatie-onafhankelijk ondernemen. Ik vertel je er meer over.

Hij staat nu ruim een maand live: mijn Digital Nomad E-Course. In deze online cursus leer je hoe je van ‘slaaf van je werk’ vrijheid creëert door locatie-onafhankelijk ondernemen. In deze blog vertel ik meer over mijn Digital Nomad E-Course.

Hoe het begon

De allereerste ‘voorloper’ van mijn e-course, was mijn Digital Nomad Instagram Course, een cursus op Instagram over digital nomad worden. Ik gaf de eerste cursus vanuit Thailand, eind 2018. Daarna volgden nog een cursus in maart 2019 en een cursus in juni 2019. Vervolgens wilde ik een offline workshop geven in september, maar dit kwam niet echt van de grond… Ik voelde dat er meer mogelijk was. Maar wat?

Chiang-Mai-Suzanne
Freedom is calling

30.000 potentiële klanten…

Begin 2020 trok VrijeMeid.nl al 30.000 unieke bezoekers per maand. Dat zijn dus 30.000 potentiële klanten. Maar ik verkocht ze nog niets. Behalve affiliate marketing, en af en toe een sponsored post, had ik nog geen grote verdienmodellen aan mijn blog hangen. Dat kon vast anders! Ik besloot een échte e-course te gaan maken én een 1:1 coachingtraject aan te gaan bieden over locatie-onafhankelijk ondernemen. Daarnaast kwam natuurlijk mijn boek uit in februari.

Boek, e-course, coaching

En zo had VrijeMeid.nl opeens drie echte verdienmodellen. Drie verdienmodellen die perfect aansluiten bij de doelgroep van mijn blog: mensen die op zoek zijn naar vrijheid, die vrijheid ervaren door reizen en online ondernemen, door financiële vrijheid en remote werken. Deze mensen kunnen nu mijn boek kopen voor inspiratie, mijn e-course voor actie of 1-op-1 door mij gecoacht en begeleid worden.

Met mijn uitgever

Samenwerken

Om de e-course en mijn traject vorm te geven, heb ik samengewerkt met o.a. Simone Pluk en Carlijn Ottens. Simone heeft mij geholpen met de inhoud: de structuur en de leerdoelen. Carlijn heeft mij geholpen met de marketing en sales. Met resultaat! Op 1 juli lanceerde ik mijn Digital Nomad E-Course met bijna 50 deelnemers. Daarvoor volgden natuurlijk al 100 mensen mijn Instagram Course. Al met al heb ik dus al 150+ mensen mogen helpen!

Eerste reviews

Inmiddels zijn de eerste reviews van mijn Digital Nomad E-Course binnen, staan alle modules live en heb ik al heel wat typfoutjes en andere kinderziektes verholpen. Het aankoopproces wordt steeds verder geautomatiseerd, ik heb een VA ingeschakeld om mij te helpen en de cursus is alweer wat cursisten rijker. De eerste live Q&A heeft plaatsgevonden in de FB-groep. Alles loopt!

“De e-course van Suzanne is erg inspirerend. Ik ben er nog enthousiaster van geworden. Ik had haar boek ook al gelezen en vroeg me af of de cursus meerwaarde zou hebben, maar dat heeft hij zeker. Je bent concreter bezig met je plannen en door de cursus ben ik al veel concrete zaken aan het plannen. Zeer aanbevolen!”

Karin Maas

“Echt een super interessante cursus! Door de verschillende modules te doorlopen kom je erachter wat je wilt, wat de mogelijkheden zijn en welke stappen je concreet moet nemen. Aanrader voor iedereen die digital nomad wil worden, maar nog niet helemaal weet hoe dit moet!”

Julia Suijkerbuik
Ubud, Bali

Vragen?

Heb je vragen over mijn e-course? Stel ze gerust! Ik heb ook een affiliatesysteem voor mijn cursus, wat betekent dat je een commissie kan krijgen wanneer iemand via jou mijn cursus koopt. Interesse? Mail mij even via info@vrijemeid.nl 🙂

Lijkt mijn Digital Nomad E-Course jou interessant? Of is remote werken niets voor jou?

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube

Download mijn gratis e-book ‘7x Fouten die ik maakte als locatie-onafhankelijk ondernemer

Bestel hier mijn boek Work Hard Travel Harder

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *