Wegdromen: wintersport in Oostenrijk + prachtige skipakken [Korting!]


Protest

Wintersport: zou het kunnen volgend jaar? Ik hoop het zo! Droom mee met deze prachtige beelden en skikleding van Protest.

Het is alweer een paar jaar geleden dat ik voor het laatst ging skiën. Als kind ging ik ieder jaar met mijn ouders naar Oostenrijk. Daar heb ik goede herinneringen aan. Nog steeds ga ik het liefst elk jaar, maar in de winter kies ik ook vaak voor een lange verre reis naar een warm oord. Verre reizen lijken voorlopig geen optie. Daarom duim ik hard voor een wintersportvakantie deze winter.

Wintersport in Oostenrijk, 2017

Drie jaar geleden ging ik skiën in Oostenrijk met prachtige kleding van Protest. Protest is een fijn merk, met goede kleding die er ook leuk uitziet. Van de nieuwe campagnebeelden word ik alweer helemaal wild. Dit wil ik! En dan vooral: wintersporten!

Hoop jij ook dat je kan gaan? Droom dan weg met deze prachtige beelden van de nieuwe Protest-collectie. Wat is jouw favoriet?

Mijn favo winterjassen

Pastel, maar toch stoer. Printjes maar niet too much. Dit zijn mijn vier favoriete winterjassen.

Winterjas
Winterjas
Winterjas
Winterjas

Bekijk alle winterjassen voor dames >

Hoodies

Als je mazzel hebt is het lekker weer. Ski jij dan liever in een trui? Protest heeft ook heel toffe hoodies!

Hoodie
Hoodie

Bekijk alle hoodies voor dames >

Voor de man

Ben jij een man en ben je ook op deze blog beland? Of ben jij een vrije meid en kijk je graag naar stoere mannen op de piste? Speciaal voor jou heb ik ook mijn favoriete winterjassen voor heren en vesten voor heren geselecteerd.

Winterjas
Winterjas
Winterjassen
Winterjas
Winterjas
Winterjas

Bekijk alle winterjassen voor mannen en vesten voor mannen >

Korting voor jou!

In samenwerking met Protest mag ik 10% korting geven op de huidige wintercollectie. Gebruik de code vrijemeid10 vóór 28 februari 2021 en ontvang 10% korting op je skikleding. Je kan natuurlijk ook een winterjas of hoodie kopen en deze gewoon in Nederland dragen.

Naar de webshop van Protest >

Welk item spreekt jou aan? Welke jas hoop jij te dragen op de piste komende winter?

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube

Download mijn gratis e-book ‘7x Fouten die ik maakte als locatie-onafhankelijk ondernemer

Bestel hier mijn boek Work Hard Travel Harder

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *