Maandoverzicht november 2020


Suzanne van Duijn
Foto door Daisy de Pater

Doei november, hoi december! Het is alweer tijd voor de laatste maand van het jaar. In deze blog blik ik terug op november.

Hallo he, wat een maand! Ik groeide enorm op Instagram dankzij het interview met Charlotte van ’t Wout, dankzij het Volkskrant-artikel en doordat zoveel lieve mensen mijn berichten deelden. Verder werkte ik vooral veel. Ik keek de hele maand uit naar de laatste dag van november: we kregen de 30ste de sleutel van het nieuwe huis!

Dit was november

In november…

Suzanne van Duijn
Suzanne

Beste artikelen

Deze blogs uit november werden het beste gelezen:

1. Zij verdient een miljoen per jaar: Charlotte van ’t Wout

Charlotte van 't Wout
Charlotte van ’t Wout (Foto door Marilyn Bartman)

Hoe kan je een miljoen per jaar verdienen? Dat willen we allemaal wel! Online ondernemer Charlotte van ‘t Wout (33) heeft een miljoen omzet met C.Academy dit jaar en deelt hoe ze dat doet.

2. Hoe ik 10.000 euro per maand verdiende

Workation

Een mijlpaal voor menig ondernemer: een maandomzet van 10K euro. Dit is hoe ik mijn eerste 10000 euro per maand omzette.

3. 100.000 euro verdienen: 6 manieren voor een ton per jaar

Wat ga jij doen met 100000 euro?

Een ton per jaar verdienen: wie zou er níet voor tekenen? Ik deel zes manieren met je om 100000 euro per jaar te verdienen.

Beste Insta-post

Deze post kreeg in november de meeste likes. Terecht?

PR-momentjes

Ik stond deze maand in de Volkskrant! Ik werd geïnterviewd over hoe je passief inkomen kan verdienen met een online cursus. Het artikel werd doorgeplaatst op Intermediair.

Dit wordt december

De laatste maand van het jaar! Voor mij altijd een mooie maand om veel terug te blikken en stil te staan bij de dingen die ik bereikt heb dit jaar. En om vast plannen te maken voor 2021. Dit staat er voor december op de planning:

  • Verhuizen!
  • Ons nieuwe huis inrichten
  • Start met een nieuwe coachee
  • Goudsessie bij intuïtief coach Simone de Jongh
  • Ademsessie bij Tanja Noteborn
  • Derde kick-off met businesscoach Carlijn voor de komende drie maanden
  • Rare kerstdagen waarschijnlijk…
  • Ik word weer tante!
  • Oud & Nieuw (ook raar?)

Hoe was jouw november? Al leuke plannen voor december?

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube.

Download mijn gratis e-book ‘7x Fouten die ik maakte als locatie-onafhankelijk ondernemer‘ >

Bestel hier mijn boek Work Hard Travel Harder >

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *