Er komt een tweede boek! 3


Tweede boek
Tweede boek

Mijn tweede boek is een feit! Na ‘Work Hard, Travel Harder’, verschijnt er in december 2021 een tweede boek van mijn hand.

Twee jaar geleden had ik nooit kunnen dromen dat ik dit zou zeggen: mijn TWEEDE boek komt eraan! In de zomer van 2019 tekende ik mijn eerste boekcontract. Mijn eerste boek ‘Work Hard, Travel Harder’ kwam in februari 2020 uit. En nu komt er een tweede boek! Dit boek verschijnt als het goed is in december 2021. Twee boeken binnen twee jaar dus, hoera!

Mijn tweede boek

Ik weet het stiekem al een tijdje. Ik had ongeveer een jaar geleden al een verkenningsgesprek met mijn uitgever over een tweede boek… In december 2020 stuurde ik mijn pitch officieel in en… die werd goedgekeurd! Deze maand ontving ik mijn boekcontract en ben ik echt begonnen met schrijven. De donderdag is voortaan mijn boekdag. Hoogste tijd dus om er iets over te delen.

Gesigneerd boek?

Ondernemen & Geld

Mijn tweede boek zal gaan over… ondernemen & geld! Naast reizen & locatie-onafhankelijk werken mijn favo topic. Het wordt een boek voor iedereen die een ton per jaar wilt verdienen, maar niet weet hoe dit te bereiken. Denk aan een combinatie van mijn Instagram, de interviews van mijn rubriek Zij verdient een ton, de talloze boeken die ik las en natuurlijk mijn eigen verhaal. Ik verdriedubbelde afgelopen jaar mijn omzet en winst. Dit jaar ga ik zeker over de ton heen. En dat terwijl ik tot 2018 nog een freelancer was met 50.000 euro omzet. In 2019 draaide ik nog mijn slechtste jaar ooit… Over die ‘reis’ dus meer in mijn tweede boek!

Komende tijd

Ik neem iets langer de tijd deze keer, maar zal af en toe een update geven over de weg naar boek twee. Mijn eerste boek kwam er binnen een half jaar. Nu heb ik nog ruim acht maanden. Dat komt dus helemaal goed! Ik duim hard dat we in december weer een heerlijk feestje kunnen organiseren! Ben jij er dan bij?

Welke vraag moet ik zeker behandelen in het boek? Heb je mijn eerste boek al gelezen?

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube >

Download mijn gratis mini videotraining ‘Hoe zorg ik voor meer klanten?‘ >

Bestel hier mijn boek Work Hard Travel Harder >

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Er komt een tweede boek!