4x Inspiratie voor wintersport 2022


Twijfel jij nog of je gaat wintersporten komend seizoen? Na het zien van deze plaatjes wil je zeker weten gaan!

Het is alweer even geleden dat ik op wintersport ben geweest. Begin 2020 deed corona natuurlijk haar intrede, en ook in 2021 waren veel skigebieden nog verboden terrein. Dat ziet er anders uit voor komend seizoen! Ondanks wat maatregelen hier en daar, kan je deze winter weer heerlijk skiën of snowboarden. Zo moet je voor een wintersport in Oostenrijk een 3-G-bewijs laten zien bij de aankoop van je skipas, in restaurants of bij de apres-ski. In gesloten skiliften moet je een medisch mondkapje op.

Hoog tijd dus om jouw wintersport outfit voor dit seizoen bij elkaar te shoppen! En dat kan gelukkig met korting. Gebruik de code vrijemeid10. Deze code is geldig tot en met 31 maart 2022. Deze kortingscode is zowel op de nieuwe als oudere collecties geldig

Dames hoodies

Het liefst ski ik alleen in een hoodie. Als het lekker weer is, kan dat prima. Doordat je beweegt, heb je het niet koud. En het voelt nog vrijer dan skiën met een jas. Bij koud weer kan je een hoodie lekker onder je jas dragen.

De term hoodie komt van de Engelse term hood, wat capuchon betekent. Een hoodie is dus eigenlijk niks anders dan een trui of sweater met capuchon. Zo is een sjaal eigenlijk overbodig.

Check hier alle dames hoodies >

Dames hoodies protest

Dames sweaters

Liever geen capuchon onder je skijas? Dan is een sweater een betere optie. De sweaters van Protest zijn gemaakt van zowel katoen als polyester, waardoor ze heerlijk warm en comfortabel zijn. En bovendien kreukvrij!

Overigens zijn deze sweaters ook super als je niet op wintersport bent! Met een leuke broek erbij, kan je dit eveneens naar je werk aan. Of lekker op de bank tijdens een avondje bingen.

Bekijk hier alle dames sweaters >

sweater protest

Dames vesten

Het grote voordeel van een vest, is natuurlijk dat je ‘m makkelijk aan of uit kunt trekken. Helemaal als je een helm op hebt, en het weer plots omslaat. Bring layers, is het devies in de bergen. Dus ook op wintersport. Stop bij twijfel altijd een vestje in je rugzak.

Een vest hoeft zeker geen lomp kledingstuk te zijn. Er is meer dan het grijze, vormloze vest! Kies bijvoorbeeld een leuk dierenprintje, een warme, vrouwelijke kleur of een zacht teddystofje.

Bekijk hier alle dames vesten >

Ski jassen voor dames

Bij koud en zeker bij nat weer is een skijas een harde pré. Of als je nog veel valt. Dan wil je een waterdichte oplossing! Een skijas is perfect omdat die je beschermt tegen kou, wind of sneeuw, maar vaak wel ademend is. Je bent immers wel aan het sporten!

Mijn tip: ga voor een korte skijas. Hoewel ik altijd graag een lange winterjas heb, is een lange skijas niet aan te raden. Je bent daardoor namelijk minder soepel in de heupen (en dat wil je tijdens het skiën!) en je kan blijven haken bij de sleeplift.

Check hier alle ski jassen voor dames >

Kortingscode 10%

Zoals eerder gezegd krijg je dus 10% korting op alle kleding van Protest, zowel de oudere als nieuwe collecties. Gebruik de code vrijemeid10 bij het afrekenen en de korting wordt automatisch verrekend. De code geldt t/m 31 maart 2022.

Ga jij op wintersport dit seizoen? Of twijfel je toch nog..?

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube

Download gratis ‘7x Fouten die ik maakte als locatie-onafhankelijk ondernemer‘ >

Pre-order mijn boek De route naar €100.000 per jaar >

De route naar

Deze blog komt tot stand in samenwerking met Protest.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *