Mijn doelen voor 2022 4


Foto: Simplylifephotography

Elk jaar stel ik doelen op voor het nieuwe jaar. Dit jaar is dat niet anders: dit zijn mijn doelen voor 2022.

Waar ik ‘vroeger’ ellenlange lijsten met doelen opstelde voor het nieuwe jaar, houd ik het dit jaar kort(er) en krachtig(er). Ik heb enerzijds al grotendeels mijn droomleven gerealiseerd, en anderzijds staat 2022 vooral in het teken van moeder worden. Een grote gebeurtenis, als je het mij vraagt, waardoor ik mezelf verder helemaal niet veel wil opleggen. Gelukkig blijven is het belangrijkste; mij vrij blijven doelen, mijzelf de tijd geven om aan mijn nieuwe situatie te wennen, mentaal en lichamelijk weer ‘fit’ te worden, en ook: blijven doen wat ik leuk vind, mensen helpen naar vrijheid en financieel ‘genoeg’ binnenhalen.

Het echte doel

Gelukkig zijn, mij vrij voelen, genieten. Leven in overvloed: genoeg geld hebben om te doen wat ik wil, en genoeg tijd hebben daarvoor. Meer mensen helpen en genieten, alleen en met mijn dierbaren.

Foto: Simplylifephotography

De middelen a.k.a. doelen voor 2022

  1. Ruim vier maanden met zwangerschapsverlof
  2. De overige acht maanden van 2022 slechts 3 om 4 dagen per week werken
  3. Een ton bruto winst draaien; en circa €150.000 omzet
  4. Een derde en vierde ronde Freedom Queen draaien (en mijn 100ste Freedom Queen bereiken)
  5. Vier toffe nieuwe 1:1 coachees aantrekken
  6. Tweede druk voor mijn boek
  7. Vaker optreden als spreker
  8. Rubriek krijgen op een extern platform
  9. Eerste vakantie met mijn kind(!)
  10. Gezond blijven leven

1. Zwangerschapsverlof

Mijn doel is om vier maanden met zwangerschapsverlof te gaan. Als ik dat wil. Ik hoef van mezelf in ieder geval niets voor vier maanden. Als ik eerder zin heb om weer te werken, dan kan dat. Als ik nog langer vrij wil nemen, dan kan dat ook. Maar ik ga in ieder geval uit van vier maanden ‘uit de routine’.

2. Minder werken

Omdat ik moeder word, wil ik graag minder gaan werken. Dat riep ik al jaren, maar het had nooit prioriteit… Een kind is wat dat betreft de ultieme stok achter de deur. Ik werk de eerste maanden van 2022 vier dagen per week, en na mijn verlof ga ik drie om vier werken. Dus de ene week drie dagen, de andere week vier dagen. Tenzij dit niet bevalt, maar ik weet in ieder geval zeker dat ik minder ga werken dan vijf dagen.

3. Een ton winst

In 2022 wil ik – ondanks mijn verlof – niet inleveren op financiële groei. Daarom daag ik mezelf uit om een ton winst te draaien. Hiervoor ga ik uit van ongeveer €150.000 omzet, maar dat is afhankelijk van mijn kosten natuurlijk. Ik verwacht niet zoveel kosten te maken als ik 2021, terwijl ik wel verwacht meer te verkopen.

Dit draaide ik in 2021 >

4. Mijn 100ste Freedom Queen

Begin 2022 start de derde ronde van Freedom Queen. Ik ga het iets anders aanpakken, want ik ga half maart met verlof. De derde ronde zal dan ook plaatsvinden zonder coachcalls met mij. Wel houd je toegang tot de online leeromgeving met de modules, de bonussen en de community waar je dagelijks vragen kan stellen. Mijn team staat voor je klaar.

Na mijn verlof wil ik een vierde ronde draaien, dan weer mét mijn coaching erbij. Totaal hoop ik komend jaar mijn 100ste Freedom Queen te verwelkomen.

5. Vier 1:1 coachees

Naast mijn groepstraject en online cursussen, wil ik ook weer ruimte maken om mensen 1:1 te helpen. Met mijn 1:1 traject coach ik ondernemers naar meer vrijheid. De meeste ondernemers kloppen bij mij aan omdat ze locatie-onafhankelijk(er) willen ondernemen, een meer schaalbaar verdienmodel willen en daarmee willen groeien. Mentale vrijheid, fysieke vrijheid én financiële vrijheid is het doel. Ik heb na mijn verlof weer plek voor vier nieuwe 1:1 coachees.

Boeklancering De route naar een ton per jaar
Boeklancering

6. Tweede druk voor mijn boek

Yes, in 2022 wil ik een tweede druk voor mijn boek ‘De route naar €100.000 per jaar‘. Dat zou betekenen dat ik duizenden mensen kan bereiken met mijn verhaal, en natuurlijk ook meer aan mijn werk verdien. Mijn eerste boek heeft (nog) geen tweede druk gekregen, dus dat zou echt een mijlpaal zijn!

7. Vaker optreden als spreker

In 2021 stond ik slechts één keer op het podium: tijdens mijn eigen boekevent. Terwijl ik erg van spreken houd! In 2022 wil ik dus weer meer spreken.

8. Rubriek krijgen op extern platform

Het lijkt mij supertof om een rubriek te krijgen op een extern platform. Een column zeg maar! Een meisjesdroom van iemand die nog altijd graag schrijft. Welk platform zou jij geschikt vinden?

9. Eerste vakantie met mijn kind

In 2022 wil ik graag voor het eerst als gezin op vakantie gaan. Spannend! En toch ook niet, misschien? Het lijkt mij in ieder geval heel tof om met ons kind een eerste reisherinnering te gaan maken. En om zelf te blijven genieten van reizen natuurlijk 😉

10. Gezond blijven leven

Ik wil graag blijven sporten, ondanks de lockdown. Dus dat moet dan op mijn eigen initiatief. Sowieso veel blijven wandelen; elke dag even bewegen. Niet alleen omdat ik zwanger ben, en straks bevallen, maar ook omdat sporten mij altijd goed doet. Daarnaast gezond blijven eten, helemaal om weer fit te worden na de bevalling. Al gun ik mezelf daar ook heus de tijd voor!

Wat zijn jouw doelen voor 2022?

Volg Vrije Meid op Spotify of Instagram 

Bekijk gratis mijn masterclass ‘In 3 stappen naar een schaalbaar bedrijf

Bestel mijn boek ‘De route naar €100.000 per jaar‘ en ontvang gratis een cursus t.w.v €99 >

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 gedachten over “Mijn doelen voor 2022