5x Stedentrips voor op je luxury bucketlist


Londen stedentrips
Londen

Nu ik wat meer verdien, hoef ik niet meer low budget te reizen. Ik kan ook voor steden kiezen die iets duurder zijn. Deze stedentrips kunnen op de luxury bucketlist.

Reizen duur? Who cares! Als je meer verdient hoef je niet low budget te reizen. Dan hoef je je niet druk te maken over je budget op bestemming. Denk in overvloed en kies een stad vanuit verlangen, niet op basis van je portemonnee. Deze vijf stedentrips kunnen op je luxury bucketlist.

Luxury stedentrips? Vijf tips!

In deze blog deel ik vijf toffe stedentrips met je, voor de iets grotere portemonnee. Op mijn boeklancering heb ik gidsjes van time to momo van deze steden mogen weggeven aan mijn bezoekers. Het leek mij leuk juist stedentrips te kiezen die passen bij tondernemers. En als je nog geen ton per jaar verdient, zijn deze citytrips hopelijk een goede motivatie!

1. Milaan, Italië

Milaan
Milaan
Milaan
Milaan

Milaan heeft een dure reputatie. In de praktijk vond ik het meevallen. Je hoeft echt niet overal de hoofdprijs te betalen. Wil je dat wel? Dan pak je een (dak)terrasje met uitzicht op de Duomo. Of ga shoppen in een van de talloze prachtige Italiaanse winkels.

Volgens Nomad List kost een verblijf in Milaan (als digital nomad) je ruim 4.500 dollar per maand. Dat is circa €4000. Mensen met geld verblijven het beste in het centrum of rondom station Domodossola.

Bestel nu je time to momo gids:

2. Londen

Londen
Londen
Londen
Londen

Londen is een dure stad. Voor een appartement betaal je gemiddeld €1.700 per maand. Londen is dan ook één van de duurste steden van Europa om (tijdelijk) te wonen. Ik sliep er een paar jaar geleden in een goedkoop hostel, maar dat was geen succes. En echt goedkoop was het ook niet! Neem dus je creditcard mee en verblijf in een fijn hotel, zoals Z Hotels of Citizen M, in een goede buurt. In Londen wil je niet besparen; dus ga lekker high tea’en bij Fortnum & Mason.

Volgens Nomad List kost een verblijf in Londen (als digital nomad) je ruim 4.300 dollar per maand. Dat is iets minder dan €4000. Mensen met geld verblijven het beste in Chelsea, Kensington of Decathlon. En dan bedoelen we de wijk, niet de budgetwinkel 😉

Bestel nu je time to momo gids >

3. Stockholm

Stockholm
Stockholm
Stockholm
Stockholm

Als er één stad is die een dure reputatie heeft, dan is het Stockholm wel. Net als andere steden in Scandinavië, is Stockholm geen budget citytrip. Je zal hier dan ook niet snel heen gaan als je weinig geld hebt. Een fika in Gamla Stan, een fijn hotel of shoppen voor Zweedse mode? Tenzij je naar H&M gaat, kan je je portemonnee beter meenemen. Maar dan is het wel genieten. Alles is mooi!

Volgens Nomad List kost een verblijf in Stockholm (als digital nomad) je bijna 3.700 dollar per maand Dat is iets minder dan €3300. Mensen met geld verblijven het beste in Norrmalm (het noordereiland).

Bestel nu je time to momo gids >

4. Wenen

Wenen
Wenen
Wenen
Wenen

Een blogger zei ooit tegen me: als je eenmaal in Wenen hebt gewoond, wil je nooit meer ergens anders wonen. Ik ben er nog nooit geweest, dus ik kan het nog niet zelf beoordelen. Hoog tijd voor een stedentrip Wenen? Ik ben gek op de bergen, wintersport, Oostenrijks eten én Prinses Sissi. De Centraal-Europese architectuur met de natuur op de achtergrond, spreekt mij wel aan. Voor mij heeft Wenen een heerlijk chic imago!

Volgens Nomad List kost een verblijf in Wenen (als digital nomad) je bijna 3.000 dollar per maand. Dat is ruim €2.600. Mensen met geld verblijven het beste ten noorden van de stad. Net voorbij Sissi’s kasteel!

Bestel nu je time to momo gids >

5. Kopenhagen

Kopenhagen
Kopenhagen
Kopenhagen
Kopenhagen

Net als Stockholm een Scandinavische stad, maar met een nog hoger budget. Kopenhagen spant de kroon! Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt mij de chiquere versie van Amsterdam. Ik bedoel; gracht, fietsen, herenhuisjes en het Deense volk schijnt ook heel veel op ons te lijken. Een fiets huren is in Kopenhagen dan ook een must!

Volgens Nomad List kost een verblijf in Kopenhagen (als digital nomad) je bijna 4.900 dollar per maand. Dat is ruim €4.300. Mensen met geld verblijven het beste in Frederiksberg.

Bestel nu je time to momo gids >

Stedentrips maken met time to momo

Ga jij binnenkort op citytrip? Dan kan het handig zijn om een gidsje aan te schaffen bij mo’media. Uitgeverij mo’media heeft een groot aanbod aan gidsen voor stedentrips, binnen en buiten Europa. Neem je liever geen papieren boekjes meer mee op pad? Dan is de time to momo app van mo’media een aanrader. Laat je persoonlijk inspireren, vind en boek je favoriete hotel en ontdek bruisende wijken met de routes van time to momo. Download de app hier >

Met dank aan mo’media voor het sponsoren van de boekjes voor mijn event!

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube

Download mijn gratis e-book ‘7x Fouten die ik maakte als locatie-onafhankelijk ondernemer

Bestel mijn boek ‘De route naar €100.000 per jaar‘ en ontvang gratis een cursus t.w.v €99 >

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *