50x Vrije Meid Podcast: de beste 10 afleveringen


Vrije Meid Podcast

Dit zijn de beste afleveringen van de Vrije Meid Podcast tot nu toe. Blijf ik doorgaan? En op welke manier?

Wauw, wat vliegt de tijd! En wat kan je veel bereiken als je elke week consequent ergens tijd aan besteedt. Op 1 oktober 2020 lanceerde ik de Vrije Meid Podcast, en inmiddels staan er alweer 50 afleveringen online. Tijd voor een evaluatie.

Wat is een podcast?

Mocht je het gemist hebben: een podcast is een soort audio-opname waarbij je niet leest maar luistert. Na ruim 11 jaar bloggen startte ik eind vorig jaar mijn podcast: De Vrije Meid Podcast. Hier deel ik elke week een podcastaflevering rondom het thema vrijheid: van locatie-onafhankelijk werken tot online ondernemen, van financiële vrijheid nastreven tot happy zijn met wat je doet en wie je bent. Er staan op dit moment als 50 afleveringen online.

Hoe bevalt het?

Ik vind het podcasten super! Elke week heb ik wel inspiratie en het gaat me makkelijk af. Ik blijf dichtbij mezelf en kijk er vaak naar uit om even een podcast op te nemen. Ik kan er helemaal mijn ei in kwijt. En gelukkig zitten er mensen op te wachten.

De cijfers

  • Totaal 50 afleveringen online
  • Al 1025 volgers op Spotify
  • Reeds 25.000+ starts
  • Circa 20.000 streams
  • En circa 3800 luisteraars
  • Populairste aflevering al 2000+ keer geluisterd
Vrije Meid Podcast

Wat zijn de meest populaire podcasts?

Mijn meest populaire podcastafleveringen zijn onderstaande afleveringen:

Top 10 beste podcasts

#1 Van loonslaaf naar vrije meid

In deze aflevering deel ik mijn verhaal: van loonslaaf naar vrije meid.

#2 Emigreren naar Bali: digital nomad Noortje

In de tweede aflevering interviewde ik Noortje Timmermans, digital nomad op Bali.

#17 Financieel vrij worden binnen 3 jaar: interview Financieel Vrije Vrouw Janneke van den Brink

Interview met Janneke van den Brink aka Financieel Vrije Vrouw over financieel vrij worden.

#3 Hoe begin je met ondernemen?

In deze aflevering deel ik hoe ik begon met ondernemen en welke tips ik voor jou heb.

#7 Passief inkomen genereren: zo kan het écht!

Passief inkomen: hoe kan het echt? Ik deel hoe ik het doe en welke tips ik voor jou heb.

#5 Mijn reis naar financiële vrijheid

Hoe begon mijn reis naar financiële vrijheid? Sinds wanneer betekent vrijheid voor mij niet alleen reizen?

#4 Zij verdient een ton, per maand! Interview met Amy Vandeputte

Nog een interview: met Amy Vandeputte die een ton per maand verdient.

#8 Interview Miriam Lancewood: over persoonlijke groei, vrijheid, geluk en financiële vrijheid

Een bijzondere interviewkandidaat: Miriam Lancewood die al jaren in de wildernis van Nieuw-Zeeland woont.

#6 Hoe ik mijn eerste 10K per maand verdiende

Straight forward: hoe ik mijn eerste €10.000 maandomzet draaide.

#34 Miljonair Joshua Kaats over nieuwe doelen stellen, geld en voldoening

Tot slot nog een interview met ondernemer Joshua Kaats, bekend van Dropship Academy.

Vrije Meid Podcast

Vrije Meid Podcast luisteren?

En nu ben ik heel benieuwd natuurlijk: wat vond jij de beste aflevering? En waar wil je binnenkort meer over horen?

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube

Download gratis ‘7x Fouten die ik maakte als locatie-onafhankelijk ondernemer‘ >

Bestel mijn boek Work Hard, Travel Harder >

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *