Maandoverzicht november: doei Japan, hoi Bali + plannen december


Aan het werk bij Dojo

 

Doei november, wat was je gaaf! Ik genoot van de herfst in Japan en zocht daarna de zon op in Indonesië. Lees meer in mijn maandoverzicht.

 

November valt me normaal altijd een beetje zwaar. Zal je vast herkennen! De zomer is écht voorbij en het weer is koud, nat en winderig. Maar niet in Japan! Daar is de herfst juist een van de mooiste tijden om het land te bezoeken. En dus begonnen wij onze reis en de maand november in Japan. Niet voor lang, want daarna was het tijd om door te vliegen naar Bali. Je hoort het al, ik mag weer niet klagen 😉

 

Dit was november

Een greepje uit de maand november:

 • Paar dagen in Osaka
 • Verblijven bij de monniken in Koya-san
 • Doorvliegen naar Bali: hallo zon!
 • Ons eigen huisje in Canggu voor een maand, hoe heerlijk?
 • Weer terug aan het werk, bij toffe coworkingspace Dojo
 • Lekker naar de kapper
 • Weekendje weg naar Sidemen (via Ubud)
 • Surflesje in Canggu
 • Weekje varen van Flores naar Komodo <3
 • De kaartverkoop van mijn Digital Nomad Instagram Course is gestart!

 

Surfen in Canggu

Brekkie bij La Brisa

Sunset bij Pererenan Beach

Sidemen

Sidemen

Sidemen

Sawah Indah Villa

Sawah Indah Villa

Sawah Indah Villa

Ubud

 

Best gelezen artikelen

In de maand november kwamen er acht artikelen online. Deze artikelen werden het beste gelezen:

 

1. Ondernemer en arbeidsongeschikt

Sarah schreef een artikel over dit hot topic: ondernemer en arbeidsongeschikt. Heb jij al iets geregeld? Dit zijn de opties!

 

Sarah op workartion

 

2. Maandoverzicht oktober

Mijn vorige maandoverzicht werd goed gelezen. Misschien omdat het de eerste maand was van onze reis en we in Japan waren?

 

In Japan

 

3. Onze reis so far + hoe ik me voel

Net als bovenstaande post werd deze persoonlijke update goed gelezen. In deze update vertel ik meer over onze hele reis so far, hoe gelukkig ik mij daarbij voel en wat er voor komende tijd op de planning staat.

 

Samen in Japan

 

Best bekeken video

In november kwam er maar een video online, maar dat is meer dan in oktober 😉 Deze werd dus ook het beste bekeken!

 

Beste Instagram-foto

Deze foto kreeg in november de meeste likes. Terecht?

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Buitendouches 🚿 Scooter rijden 🛵 Rijstvelden 🌿 Sunsets 🌅 Beach walks 🏖 Yoga 🧘‍♀️ Aziatisch eten 🍲 Bintang 🍺 Warm weer 🌞 Lieve locals 🙏 Massages 💆‍♀️ Duiken 🐢 Wierrook 💨 Surfers 🏄‍♀️ Lage kosten 💸 Hotspots 💫 Gotta love Bali 💘 Ben weer helemaal in m’n element hier! 😁 Voor de mensen die me nog niet lang volgen: ik ben een tikje Zuidoost-Azië-verslaafd. Sommige mensen gaan elk jaar naar Frankrijk. Ik ga het liefst elk jaar naar Azië. Het is dat ik zo groot ben, anders zou je denken dat ik stiekem een Aziaatje was. Op welk werelddeel/regio/land ben jij helemaal verliefd? 📸 by @maritsmit #foreverasia #nevernotasia #ilovebali #digitalnomadlife #digitalnomadbali #openairshower #visitbali #visitindonesia #travelblogger #asialover #asialove #balilife #girlswhotravel #travelgirls #realmermaids

Een bericht gedeeld door Suzanne van Duijn (@vrijemeid) op

PR-momentjes

Deze maand kwam ik weer een paar keer met mijn naam in de media. Goed voor mijn bekendheid en reputatie!

 

Dit wordt december

Komende maand ben ik nog steeds op reis met mijn vriend. Ik zal weer volop doorwerken als digital nomad, niet in de minste plaats omdat ik een online cursus geef over werken vanuit het buitenland. Lees hier meer en koop hier je kaartje. Dit staat er verder op de planning:

 • Laatste dagen genieten van Bali voor we doorvliegen naar Thailand
 • Paar daagjes Bangkok
 • Doorvliegen naar Chiang Mai, onze nieuwe uitvalsbasis
 • Nieuwe werkplek zoeken
 • Mijn Digital Nomad Instagram Course
 • Highlights van Chiang Mai en omstreken bekijken
 • Kerstmis in Thailand
 • Vriendinnen komen langs!
 • Jaarwisseling vieren in Chiang Mai. Iemand tips?

 

Reunie!

 

Hoe was jouw november? En heb je nog leuke plannen voor december?

 

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *