Remote werken: mijn 5 verdienmodellen


Remote verdienen

Op deze vijf manieren kan ik overal mijn geld verdienen. Met mijn remote verdienmodellen kan ik werken waar ik wil!

Remote werken, oftewel op afstand werken, betekent dat je je werk overal kan doen. Je hoeft dus niet op kantoor te zitten om je werkzaamheden uit te voeren, maar kan dit vanuit huis doen of zelfs vanuit een ander land. Wie remote kan werken, kan dus ook werken en reizen als digital nomad! Remote werken is ook zeer handig in crisistijd: iedereen die remote kan werken, heeft tijdens Corona gewoon door kunnen werken.

Remote werken?

Wil jij ook overal kunnen werken, en niet afhankelijk zijn van een vast kantoor? Dan heb je remote werk nodig. Werkzaamheden die zich lenen voor remote werk, zijn eigenlijk alle werkzaamheden die je online kan doen, inclusief passief inkomen. Zelf heb ik de afgelopen jaren meerdere remote verdienmodellen gecreëerd, waardoor ik nu zonder problemen mijn geld verdien – ongeacht mijn locatie.

Living the dream

Mijn remote verdienmodellen

Ik ben zeer blij met mijn meerdere verdienmodellen, want als de een minder gaat, gaat de ander wel weer beter. Zo wed ik op meerdere paarden. Aanrader! Wie zegt dat je je op een ding moet focussen?

1. PR-uitvoering

Het grootste gedeelte van mijn geld heb ik de afgelopen vier jaar verdiend met PR. Dat wil zeggen: ik help bedrijven aan media-aandacht. Dat deed ik eerst onder mijn eigen naam, en sinds twee jaar onder de naam Snappr: VOF met Chantal. We nemen de hele PR uit handen.

Snappr

2. PR-begeleiding

Chantal en ik helpen ook ondernemers bij hun PR, of leiden medewerkers op. Dit doen we door middel van een e-course en 1-op-1-begeleiding. Voorheen gebeurde dit vooral in ons kantoor, maar sinds Corona merken we dat de gesprekken ook prima via videobellen – en dus remote – kunnen plaatsvinden.

Snappr

3. Blog

Mijn blog is een heel andere business. Letterlijk, want het is mijn eenmanszaak. Ik bereik hiermee ook grotendeels een andere doelgroep dan met Snappr. Met mijn blog hanteer ik meerdere verdienmodellen, maar mijn fijnste verdienmodel hier is affiliate marketing. Dit betekent dat ik geld verdien als mensen via mijn blog iets boeken of aanschaffen.

Vrije Meid

4. Boek

Mijn boek valt in principe ook onder mijn eenmanszaak, maar dit is een ander verdienmodel dan affiliate marketing. Ik verdien geld per verkocht. boek; de zogeheten royalty’s. Die krijg ik een keer per maand van mijn uitgever uitbetaald. Daarnaast verkoop ik ook zelf boeken (die ik signeer en opstuur). Daar verdien ik iets meer over, en dat zie ik meteen op mijn rekening.

Bestel hier een (gesigneerd) exemplaar!

Mijn boek

5. Vrijheidsmentor

Sinds maart dit jaar ben ik ook in te huren als mentor (of coach). Dat kan zowel voor een heel traject – waarbij ik je help om locatie-onafhankelijk te gaan werken – of een eenmalige sessie. In de eenmalige sessie denk ik met je mee voor nieuwe remote verdienmodellen voor jouw business. Zo kan je straks ook op meerdere paarden wedden, en remote werken. Geloof mij: het geeft zoveel vrijheid om overal te kunnen werken!

Boek hier jouw online coachingsessie

Hulp nodig?

Meer verdienmodellen

Naast bovenstaande vijf verdienmodellen, heb ik nog een aantal side hustles.

Throwback: zo verdiende ik eerst mijn geld

Omdat ik blog, kan ik teruglezen hoe ik een paar jaar geleden mijn geld verdiende. Check bijvoorbeeld deze post eens! Zo kan je zien wat er in een paar jaar tijd is veranderd.

Vragen over remote werken en remote verdienmodellen? Denk jij nu ‘Wat kan ík dan remote gaan doen?’ Let me know! Ik help je graag verder.

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube.

Bestel hier mijn boek Work Hard Travel Harder

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *