Maandoverzicht september


Frankrijk vakantie
In de Loire Valley

Huis op Funda, vakantie Griekenland geannuleerd, twee weekendjes Friesland en een week Frankrijk. Dit was september.

De maand september was een goede maand. Ik werkte minder, want er speelden privé wat meer. Zo ging ik twee weekendjes naar Friesland, kwam ons huis op Funda, verkochten we ons huis, werd onze vakantie Griekenland geannuleerd en maakten we spontaan een roadtrip naar Frankrijk.

Dit was september:

In de maand september…

 • Gingen we weer even kijken bij ons nieuwe huis <3
 • En kwam onze huidige woning op Funda
 • Die werd natuurlijk snel verkocht
 • Weekendje Waterland van Friesland
 • Nachtje slapen op Schiphol
 • Vakantie Griekenland geannuleerd!
 • Spontaan in de auto gestapt naar Frankrijk
 • Afscheid nemen van mijn compagnon Chantal, die is nu met zwangerschapsverlof
 • Weekend naar Zuidoost-Friesland
 • Ondertussen weer volop coaching van Carlijn
 • En er begon een nieuwe coachee: Mandy van MommaLuv!
Waterpoort van Sneek
Op Schiphol
Frankrijk vakantie
Le Haut Gué
Frankrijk
Met mijn vriend
Landgoed Lauswolt

Best gelezen blogs van september

Deze artikelen uit september werden het beste gelezen. Wat was jouw favoriet?

1. Zij verdient 5 ton: Kim Munnecom

Kim Munnecom
Kim Munnecom

Hoe kan je vijf ton per jaar verdienen? Dat willen we allemaal wel! Law of Attraction expert Kim Munnecom (34) draait dit jaar vijf ton met haar bedrijf en deelt hoe ze dat doet.

2. Miljonair met een gewone baan: learnings uit het boek

speedboot zon
Miljonair met een gewone baan

Oeds-Jan Postma is een miljonair met een gewone baan, en de auteur van het gelijknamige boek. Wat kunnen we van hem leren?

3. Tien manieren om je money mindset te verbeteren

Verbeter je money
Foto: Daisy Fotografie

Verbeter je money mindset, werk aan je relatie met geld en vergroot je financiële intelligentie. Pas dan ben je klaar voor een dikkere bankrekening. Zo doe je dat!

Beste Instagram-post

Deze post in september kreeg de meeste likes. Terecht?

Dit bericht bekijken op Instagram

Mijn eerste week vakantie van 2020🥰 Insta vs. Reality 😆➡️ Ik schaam me bijna om dit 👆 als Vrije Meid toe te geven… maarja, eerst een boek uitbrengen, then corona happened, en drie reisjes werden geannuleerd… Vorige week maandag dacht ik nog dat ik een week naar Griekenland 🇬🇷 zou gaan. Het werd Frankrijk. Reisplannen maken is zelfs tot 6 uur voor vertrek een uitdaging…😔 Ik merk dat ik het moeilijk vind om geen reisjes te kunnen plannen. Normaal ‘leef ik daar een beetje naartoe’, het biedt uitzicht. Zeker in drukke periodes. 2020 was voor mij tot nu toe één grote drukke periode. Ik heb (te)veel gewerkt en te weinig rust genomen. Dus note to self: ik ga meer rust pakken, ook als ik nog geen reisplannen kan maken. Een dagje sauna, een middagje vrij, meer weekenden weg. En vooral: vaker die telefoon weg leggen. Dat is mij afgelopen week super bevallen! 🤫📵 Hoe zorg jij voor genoeg rust als je niet (echt) op reis kan? Waar ‘kijk jij naar uit’ zonder tripjes in het vooruitzicht? ↘️ Tips please 😅 #greece #onee #france #france🇫🇷 #france_vacations #loirevalley #parcayslespins #pool #hammock #reading #pooltime #vacation #vakantie #minivakantie #frankrijk #ondernemer

Een bericht gedeeld door Suzanne | VrijeMeid.nl (@vrijemeid) op

PR-momentjes

 • José schreef deze mooie review over mijn Digital Nomad E-Course
 • En Lies schreef er ook een!
 • Jessica van CornersoftheWorld.nl schreef een review over mijn boek
 • Ik mocht een stukje schrijven voor Columbus Magazine
PR
Columbus

Dit wordt oktober

Jeetje, het is gewoon bijna oktober! Vorig jaar zat ik in Australië… Twee jaar geleden vloog ik nu naar Azië voor vier maanden werken en reizen als digital nomad… Dit jaar ziet oktober er anders uit.

 • Massage en uiteten met mijn vriend #datenight
 • Coworkdag bij FIG in Utrecht. Kom je ook?
 • Weekend Brabant met vriendinnen (want Marokko is weer gecanceld…)
 • Paar dagen werken aan het strand van Zandvoort
 • Yogaweekend Vlieland <3

Wat zijn jouw plannen voor oktober?

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube

Download mijn gratis e-book ‘7x Fouten die ik maakte als locatie-onafhankelijk ondernemer

Bestel hier mijn boek Work Hard Travel Harder

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *