33x Hoogtepunten toen ik 33 was


Fotoshoot Daisy new born Storm

Op 18 augustus word ik alweer 34 jaar. Tijd voor een terugblik op mijn 34ste levensjaar; het jaar dat ik 33 was. Dit waren de hoogtepunten.

In deze blog blik ik graag even terug op het jaar dat ik 33 was. Want dat was me een jaar! Van mijn tweede boek tot moeder worden; van mijn tweede bedrijf verkopen tot een onwijs gave reis naar Zuid-Afrika. Dit waren de 33 hoogtepunten toen ik 33 was.

Luister mijn podcastaflevering over mijn 34ste levensjaar:

1. Zwanger!

Net voor mijn 33ste verjaardag kom ik er achter dat ik zwanger ben. Wauw! Hoewel ik technisch gezien nog 32 ben, ben ik het grootste deel van mijn zwangerschap 33 jaar.

2. Workation Aruba

Ik vier mijn 33ste verjaardag op Aruba, waar ik op dat moment ben voor een workation. Ik ben hier op uitnodiging van Aruba Toerisme, om te kijken of het eiland geschikt is voor digital nomads. De uitslag lees je hier >

Zwanger op Aruba
Barefoot

3. Vakantie Texel

Begin september ga ik een week met familie naar Texel. Op het eiland deel ik het mooie nieuws met mijn familie.

Strandhuisjes Texel

4. Citytrip Eindhoven

Begin oktober breng ik een bezoekje aan Eindhoven; ook een persreisje. Ik ben verrast door de stad, geniet van elk horecabezoekje sinds de lockdowns en heb een heel gezellige tijd.

Eindhoven

5. De €100.000 omzet aantikken

En dan tik ik de 100.000 euro omzet aan. Halleluja, I did it!

6. Vakantie Andalusië

Eveneens in oktober vlieg ik naar Malaga voor een weekje vakantie in Andalusië. Wat is het heerlijk hier!

Malaga

7. Luisterboek inspreken

In november rijd ik drie keer naar Weesp om mijn boek in te spreken als luisterboek. Wat een klus! Maar het staat erop. Tof om eens mee te maken.

Boek de route naar
Boek inspreken

8 Freedom Queen #2

Van september t/m december loopt de tweede ronde van mijn programma Freedom Queen. Ik ben trots op de zes toppers die dit keer meedoen.

9. Mijn boek kwam uit!

Op 2 december is de boeklancering van mijn tweede boek De route naar €100.000 per jaar. Wauw, mijlpaal! Ik ben extra blij dat het door kan gaan, want de coronamaatregelen zijn weer volop aan de gang. Blij dat ik het heb kunnen vieren met een event.

Boeklancering De route naar een ton per jaar

10. Boek op Schiphol

Een paar dagen later zie ik mijn boek op Schiphol liggen. Hoe tof?!

Met mijn boek op Schiphol

11. Kaapstad

In december vier ik drie weken vakantie in Kaapstad. Ook maken mijn vriend en ik nog een roadtrip naar Addo Elephant Park. Wat een heerlijke tijd!

12. Oostenrijk

In januari ga ik nog naar Oostenrijk, helaas niet om te skiën. In verband met mijn zwangerschap houd ik het bij een beetje wandelen en terrasjes pakken.

Oostenrijk
Oostenrijk

13. Nieuwe badkamer

Ondertussen start de verbouwing van de badkamer. Het duurt even, maar in maart hebben we dan toch echt een prachtige badkamer mét bad. Daar geniet ik nog even goed van voor ik zo een baby heb.

14. Alweer 6 jaar ondernemer

Op 1 februari ben ik officieel 6 jaar zelfstandig ondernemer. Op 1 februari 2016 begon ik namelijk fulltime voor mezelf. Wat is er veel gebeurd in al die jaren!

6 jaar ondernemer
6 jaar ondernemer

15. Snappr verkocht

Ik kan mezelf met recht een ervaren ondernemer noemen: ik heb namelijk een bedrijf verkocht! Op 1 februari verkochten Chantal en ik ons PR-bureau Snappr. Het nieuws wordt 1 maart wereldkundig gemaakt.

Mediatic neemt Snappr over
Mediatic neemt Snappr over

16. Kantoor opgezegd

Door mijn zwangerschap en de verkoop van Snappr besluiten Chantal en ik om ons kantoor op te zeggen. Na ruim twee jaar Hooghiemstra is tijd om deuren te sluiten – en nieuwe te openen!

17. Terug bij Hashtag Workmode

Ik ga terug naar coworkingspace Hashtag Workmode, waar ik weer een werkplek huur voor drie dagen per week. Gezellig om weer terug te zijn – voor even.

Foto door Anouk Fotografeert

18. Stilteretreat

Mijn zwangerschap nadert al het einde, en dus ga ik wat rustiger aan doen. Tijd voor een dagje Hoorneboeg, waar ik vorig jaar ook al eens kwam voor een stilteretreat.

19. Zwangerschapsshoots

In Zuid-Afrika liet ik al een (subtiele) zwangerschapsshoot doen, maar inmiddels is mijn buik echt niet meer te negeren. Ik laat me fotograferen in volle glorie in een mooi hotel in Zandvoort. Meteen een nachtje me-time!

Verlof
Fotograaf: Elke Verbruggen

20. Beeldje laten maken

De dag daarna laat ik een beeldje van mijn zwangere buik maken van Bellysisters. Superleuk om een fysieke herinnering te hebben aan mijn zwangere lijf.

Bellysisters.nl
BellySisters.nl

21. Met verlof

Op 12 maart ga ik met verlof. Ik ben dan ruim 35 weken zwanger. Ik voel de behoefte om naar binnen te keren en heb ook weinig meer te doen qua werk. Het boek is uit, Snappr is verkocht en ik heb veel werk afgerond of gepauzeerd.

22. Weekend Antwerpen

Om mijn verlof goed in te luiden én de verkoop van Snappr te vieren, ga ik met Chantal een weekend naar Antwerpen. We hebben een prachtig hotel, gaan luxe dineren en genieten van fantastisch weer.

23. De geboorte van Storm

Na vier weken verlof is het zo ver: onze zoon Storm wordt geboren. Wauw, wat een ervaring zo’n bevalling! En wat een fantastisch kind hebben we gekregen. Ik ben verliefd.

Bevallingsverhaal
In het ziekenhuis

24. Kraamtijd

Dankzij een fantastische kraamzorg en lactatiekundige (Roos de Vries) hebben we een geweldige start. De eerste week is super, ik kijk er met veel plezier op terug. Ja, de nachten zijn zwaar, maar gelukkig onthoud ik vooral de mooie dingen.

met Niels en Storm
Met Niels en Storm

25. Weekendje Veluwe

Na een maand maken we ons eerste tripje: twee nachtjes in een wikkelhouse op de Veluwe. Gelukkig is Storm erg makkelijk en is het een goede eerste ervaring.

Wikkelhouse

26. Vakantie Griekenland

Eind juni vliegen we naar Griekenland voor een eerste ‘echte’ vakantie. Storm doet het super in het vliegtuig en wij genieten heerlijk van het weer en de rust aan het zwembad. En het Griekse eten!

27. Noordwijk

Terug uit Griekenland maak ik een klein tripje naar Noordwijk met mijn moeder en Storm. Quality time met z’n drietjes en veel culinair genieten bij de mooie strandtenten.

28. Zuid-Limburg

En om mijn verlof goed af te sluiten ga ik in juli nog een week naar Zuid-Limburg. Wauw, wat voelt het hier on-Nederlands aan! Al kan het ook aan het weer liggen – het is de hele week 30 graden – en de wijnhuizen en de heuvels.

29. Aanbod halveren

Per 1 augustus ga ik weer aan het werk – helaas voor slechts 2,5 dag per week omdat de opvang nog niet rond is. Dat betekent keuzes maken. Prioriteiten stellen. Ik laat een deel van mijn aanbod vallen en ga focussen op 1:1 coaching van ambitieuze online ondernemers.

30. Al 4 maanden borstvoeding

Whoop whoop, al meer dan vier maanden geef ik borstvoeding en wat is dat mij meegevallen. Ik vind het zoveel makkelijker en mooier dan ik had gedacht. Blij dit te kunnen doen!

31. Al 12 jaar samen

Tijdens mijn 34ste levensjaar vierden mijn vriend en ik ons 12-jarig jubileum. Wat zijn we al lang samen! En nu dus ook een kindje 🙂

32. Meer dan 10.000 volgers op Instagram

Toch even noemen: ik passeerde de grens van 10.000 volgers op Instagram. En hoewel het ‘maar een nummer is’, ben ik heel erg blij met mijn volgers.

33. Ruim 60.000 downloads op Spotify

Hetzelfde geldt voor mijn podcast: ik ben heel blij dat de Vrije Meid Podcast al 60.000 downloads heeft op Spotify!

En zo vloog het jaar voorbij! Van drukke tijden en mooie reisjes, naar rust en een baby, en weer langzaam meer werken (in minder dagen). Wat een jaar! Het was sowieso een jaar om nooit te vergeten, want ik werd moeder (en mijn tweede boek kwam uit en ik verkocht mijn bedrijf). Zuid-Afrika heeft ook echt een plekje in mijn hart gekregen.

Op naar een geweldig nieuw levensjaar!

Actie: Ontdek Jouw Missie met korting + cadeaus

Oh, en in verband met mijn verjaardag, heb ik een vette actie voor je bedacht!

T/m 18 augustus (mijn verjaardag!) ontvang je 34% korting op mijn online cursus Ontdek Jouw Missie én krijgen de eerste 10 cursisten een bonuspakket ter waarde van > €50 cadeau. In het pakket zit o.a. mijn tweede boek ‘De route naar €100.000 per jaar‘ t.w.v. €20,99 en een fles bubbels. Je betaalt voor dit alles (cursus + bonussen + cadeaupakket) slechts €130 i.p.v. €197 (excl. BTW). Lees meer over de cursus en de actie >

Scoor deze deal meteen met korting >

In deze cursus ga je zelfstandig aan de slag om te vinden ‘wat jij kan gaan doen’ en beloof ik je dat ook jij iets gaat vinden wat je leuk vindt én waar je goed in bent (en waar iemand jou voor wil betalen).

Happy birthday to me!

Volg Vrije Meid op Spotify of Instagram 

Schrijf je in voor mijn wekelijkse nieuwsbrief >

Bestel mijn boek ‘De route naar €100.000 per jaar‘ en ontvang gratis een cursus t.w.v €99 >

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *