10x Podcasts over business, geld en mindset


podcasts
Podcasts

Op zoek naar leuke podcasts over business, geld en mindset? Dit zijn mijn favorieten!

Sinds corona ben ik verslaafd geraakt aan podcasts luisteren. Ideaal om een fietsritje of wandeling een extra dimensie te geven. Bovendien is het een makkelijker, passieve manier om nieuwe kennis te vergaren. Ik luister vooral podcasts over business, geld en mindset. Dit zijn mijn favoriete podcasts:

1. Kim Munnecom

Toch wel mijn favoriet! Kim maakt vijf podcasts per week, dus elke dag op de fiets is het raak. Het enthousiasme van Kim is aanstekelijk en heel fijn om je dag mee te beginnen. Haar podcast gaat grotendeels over mindset en de law of attraction. Soms een tikje zweverig, maar Kim weet het toch altijd zo uit te leggen dat je er wat mee kan.

Kim Munnecom
Kim Munnecom

2. Celine Charlotte Podcast

Charlotte van ’t Wout is wat mij betreft een van de meest inspirerende ondernemers van Nederland. Ik volg haar op de voet (en mocht haar interviewen voor VrijeMeid.nl). Charlotte is dagelijks actief op Instagram, maar heeft ook een podcast. Daar post ze minder frequent – helaas. Heb je de podcast nog niet ontdekt? Dan staan er nog flink wat afleveringen klaar om te bingen!

3. Carlijn Ottens

Mijn businesscoach Carlijn Ottens weet alles van winstgevende mailfunnels, salesfunnels en advertenties. Ze had tot voor kort zelf een winstgevende business, die puur via een funnel draaide. Nu helpt ze andere ondernemers hiermee. Ze deelt haar kennis tegenwoordig ook middels haar podcast.

4. dsocials

Debra van der Heide is de ondernemer achter dsocials, een Instagram marketingbureau voor ondernemers. Debra weet alles van social media, en dan met name Instagram. Ze is daarbij super nuchter en ‘echt’. Een verademing! Echt een topper om te volgen! Zowel op Instagram als haar podcast.

5. Girlboss Radio with Sophia Amoruso

De podcast van de auteur van het boek Girlboss en het gelijknamige event, waar ik in 2018 voor naar Los Angeles vloog. Ik luister hier graag naar inspirerende Amerikaanse sprekers, zoals Bozoma Saint John, CMO van Netflix.

podcasts
Leuke podcasts?

6. Goed met Geld Podcast

Een heerlijke finance podcast, gehost door twee mannelijke millennials. Ideaal voor mensen die meer willen weten over geld, en uiteindelijk ook financiële vrijheid willen behalen. Van beginnen met beleggen, tot bespaartips, studiegeld, administratie, online geld verdienen en meer! Er staan al flink wat afleveringen op. Ook leuk: PorteRenee Podcast.

7. MasterMoves Podcast / Eelco de Boer

De podcast van online ondernemer Eelco de Boer, de man achter Winst.nl. Eelco is internetondernemer van het eerste uur en weet alles van online producten maken en verkopen, SEO, affiliate marketing en meer. Hij is bovendien de oprichter van Paypro. Een man om in de gaten te houden. En dat kan uitstekend via zijn podcasts.

8. Successtof Podcast

Deisy Amelsbeek en ik gaan way back 😉 We leerden elkaar kennen in 2016, toen ik net voor mezelf was begonnen en Deisy dat ook ging doen. Allebei hadden we een juridische achtergrond. Inmiddels is Deisy een succesvolle businesscoach en heeft zij al talloze ondernemers geholpen met haar 1:1 traject. Ze heeft altijd rake podcasts over online marketing, mindset en ondernemerschap.

9. Tineke Zwart | Succesvol Ondernemen Podcast

Tineke is geweldig! Ze weet een hoop over online marketing, ondernemerschap, coaching en heeft vrijheid net als ik hoog in het vaandel staan. Haar podcast zijn niet alleen leerzaam, maar soms ook herkenbaar. Een echte powervrouw to watch!

10. Unstoppable Podcast

Ik ben misschien niet helemaal de doelgroep die Jia Ruan hoopt aan te spreken, maar ik kan wel van hem leren. Jia Ruan heeft een erg sterke mindset. Hij gaat er helemaal voor en wil anderen hierbij helpen. Hij inspireert een hoop jongeren om ook te gaan ondernemen en om bovenal een succesvol persoon te worden. Dan volgt een succesvol bedrijf. Misschien denk je de eerste keer: wie is deze gast?! Maar juist van mensen die anders zijn dan jij, kan je ook veel leren.

Wat is jouw favoriete podcast? Heb je mijn podcast al geluisterd?

Volg Vrije Meid op Facebook en Instagram

Download mijn GRATIS e-book ‘7x Fouten die ik maakte als locatie-onafhankelijk ondernemer

Bestel nu mijn boek Work Hard Travel Harder >

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *