Doei september, hoi oktober [maandoverzicht]


Sarah & ik – Foto: Daisy Fotografie

 

Nou, we zullen het maar weer zeggen: de tijd vliegt! Het is oktober en in deze blog blik ik terug op de maand september en deel ik mijn (leuke!) plannen voor oktober.

 

Het moment dat september begon was de komkommertijd voorbij en stroomden de e-mails weer binnen. Sarah en ik haalden ongeveer vier nieuwe klanten binnen en konden weer volle bak aan de slag. Verder stond september voor mij vooral in het teken van voorbereidingen voor de reis. Praktische zaken regelen voor op reis, werkdingen regelen hier – zodat alles smooth loopt straks – en nog zoveel mogelijk mensen zien nu ik nog hier ben. Hoe was jouw maand?

 

Dit was september

 • Backyard Closet Sale bij Workmode
 • Netwerken bij JOOST.Amsterdam
 • Mastermind bij Workmode
 • Poffertjes en midgetgolfen in de Lage Vuursche 😉
 • Mijn eerste bindweefselmassage (gezicht)
 • Lesgeven aan de Better Tourism Academy
 • Saunadagje met vriendinnen
 • Eerst, tweede en derde klant voor PR-coaching!
 • De PR-challenge van PR-cursus.nl was een succes
 • Op gesprek bij Charlotte van ’t Wout
 • De zevende editie van De Reislustige Freelancer
 • PR-workshop voor droomklanten 😉
 • Heerlijke perslunch met IENS bij Le Jardin
 • En al het andere…

 

PR-challenge was een succes

Bij Charlotte van ’t Wout

PR-workshop voor droomklanten

 

Best gelezen artikelen

Deze artikelen uit september werden het best gelezen:

 

1. Tips om positief in het leven te staan

Mindset is alles! Maar hoe creëer je die positieve instelling?

 

Foto door Daisy Fotografie

 

2. Reizen zonder je vriend: waarom je het toch moet doen

Ook al heb ik al ruim acht jaar een relatie, ik ga regelmatig zonder mijn vriend op reis.

 

Groetjes van ons!

 

3. Businessboeken die ik recent heb gelezen

Dit blogje werd goed gelezen. Houden jullie van lezen? 😉 Dan ga ik hier vaker over schrijven!

 

Foto Anouk fotografeert

 

4. Drie onbekende wintersportbestemmingen in Europa

Polen, Tsjechië of Slowakije: waar gaat jouw volgende wintersportvakantie naartoe?

 

Wintersport in Oostenrijk

 

Best bekeken video

Onderstaande video kwam technisch gezien nog net in augustus online, maar werd afgelopen maand goed bekeken. Mijn vlog van de Provence!

 

PR-momenten in september

In september kwam ik weer meerdere keren in de media, hoera!

Ook vaker – gratis – in de media komen? Stuur me een e-mail of kijk op PR-cursus.nl.

 

PR-workshop (Foto door Daisy Fotografie)

 

Dit wordt oktober

Oktober is voor mij de maand dat mijn vriend en ik op reis gaan! Hoera! De eerste twee weken van oktober ben ik nog in Nederland en heb ik nog genoeg te doen. Honderd afscheidsdingen met vrienden en familie, de laatste werkdingen die ik hier kan doen afronden, ik woon de Pitch Finale van The Next Women bij en heb nog een wijnproeverij bij Workmode. De volgende keer dat jullie mijn maandoverzicht lezen, zit ik in Japan!

 

Wat zijn jullie plannen voor oktober?

 

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *