Dossier Digital Nomad


Met mijn laptop

Lees hier alles over digital nomad worden en succesvol werken vanuit het buitenland.

Wil jij ook locatie-onafhankelijk kunnen werken en al reizend je geld kunnen verdienen? Ik vertel je graag hoe ik ‘parttime digital nomad’ werd en hoe ik circa vier maanden per jaar geld verdien vanuit het buitenland.

Digital Nomad Blogs

Ik heb al enorm veel geschreven over het onderwerp ‘digital nomads’. Je vindt hier al mijn blogs over digital nomad worden en werken vanuit het buitenland.

Mijn best gelezen blogs over remote work:

Andere handige blogs:

Gratis e-book!

Download mijn gratis e-book ‘7x Fouten die ik maakte als locatie-onafhankelijke ondernemer

Boek: Work Hard Travel Harder

Mijn boek Work Hard Travel Harder gaat over werken en reizen als een digital nomad. In het boek lees je mijn tips en ervaringen over werken vanuit het buitenland, interviews met bekende digital nomads en destination guides voor de tofste digital nomad-plekken. Mijn boek Work Hard Travel Harder wordt 11 februari 2020 verwacht. Stay tuned!

Lees hier meer over mijn digital nomad boek en mijn boeklancering

Work Hard Travel Harder

Of pre-order vast op Bol.com

Digital Nomad Course

Ik geef cursussen over digital nomad worden. Dat deed ik voorheen op Instagram. In het voorjaar 2020 lanceer ik een nieuwe cursus. Deze cursus bevat heel veel 1-op-1-begeleiding, en een aanvullende online cursus. Zo krijg je niet alleen de theorie en beste tips mee, maar ook gepersonaliseerd advies voor jouw bedrijf en jouw leven, zodat het past bij jou als persoon. Daarnaast biedt deze manier van samenwerking houvast en een echte stok achter de deur om te dóen. Meer weten? Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte.

Stay tuned!

Living the dream

Meer weten over digital nomads en of dit ook voor jou is? Stuur me vooral een berichtje!

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *