Dossier Digital Nomad


Met mijn laptop

Lees hier alles over digital nomad worden en succesvol werken vanuit het buitenland.

Wil jij ook locatie-onafhankelijk kunnen werken en al reizend je geld kunnen verdienen? Ik vertel je graag hoe ik ‘parttime digital nomad’ werd en hoe ik circa vier maanden per jaar geld verdien vanuit het buitenland.

Digital Nomad Blogs

Ik heb al enorm veel geschreven over het onderwerp ‘digital nomads’. Je vindt hier al mijn blogs over digital nomad worden en werken vanuit het buitenland.

Mijn best gelezen blogs over remote work:

Andere handige blogs:

Werken in Chiang Mai

Digital Nomad E-Book

Ik schreef ook een e-book over digital nomad worden, genaamd Reizend Ondernemen. Het e-book bevat ruim 50 pagina’s vol tips en een stappenplan hoe ook jij digital nomad kan worden. Meer vrijheid, meer reizen en kunnen werken vanuit het buitenland? Dan is dit e-book voor jou!

Lees meer over mijn e-book Reizend Ondernemen

Digital Nomad E-book

Masterclass

Ik geef 1-op-1 cursussen over digital nomad worden. De masterclass vindt plaats online of in Utrecht. Dit is een individuele masterclass. Samen gaan we aan de slag met jouw stappenplan, zodat ook jij kan werken en reizen als digital nomad. Naderhand ontvang je ook mijn e-book Reizend Ondernemen t.w.v. 14,95 euro als naslagwerk. Kosten: 299 euro incl. BTW.

Lees hier meer over mijn Digital Nomad Masterclass

Volg mijn Digital Nomad Instagram Course

Work Hard Travel Harder

Mijn boek Work Hard Travel Harder gaat over werken en reizen als een digital nomad. In het boek lees je mijn tips en ervaringen over werken vanuit het buitenland, interviews met bekende digital nomads en destination guides voor de tofste digital nomad-plekken. Mijn boek Work Hard Travel Harder wordt in februari 2020 verwacht. Stay tuned!

Lees hier meer over mijn digital nomad boek

Work Hard Travel Harder

Meer weten over digital nomads en of dit ook voor jou is? Stuur me vooral een berichtje!

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Kijk voor meer informatie op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *