Dossier Digital Nomad


Met mijn laptop

Lees hier alles over digital nomad worden en succesvol werken vanuit het buitenland.

Wil jij ook locatie-onafhankelijk kunnen werken en al reizend je geld kunnen verdienen? Ik vertel je graag hoe ik ‘parttime digital nomad’ werd en hoe ik circa vier maanden per jaar geld verdien vanuit het buitenland.

Blogs

Ik heb al enorm veel geschreven over het onderwerp ‘digital nomads’. Je vindt hier al mijn blogs over digital nomad worden en werken vanuit het buitenland.

Mijn best gelezen blogs over remote work:

Andere handige blogs:

Werken in Chiang Mai

E-Book

Ik schreef ook een e-book over digital nomad worden, genaamd Reizend Ondernemen. Het e-book bevat ruim 50 pagina’s vol tips en een stappenplan hoe ook jij digital nomad kan worden. Meer vrijheid, meer reizen en kunnen werken vanuit het buitenland? Dan is dit e-book voor jou!

Lees meer over mijn e-book Reizend Ondernemen

Digital Nomad E-book

Masterclass

Vier keer per jaar geef ik op een cursus over digital nomad worden. De masterclass vindt plaats in Utrecht. Er is plek voor maximaal 7 deelnemers. Samen gaan we aan de slag met jouw stappenplan, zodat ook jij kan werken en reizen als digital nomad. Naderhand ontvang je ook mijn e-book Reizend Ondernemen t.w.v. 14,95 euro als naslagwerk. Kosten: 95 euro excl. BTW.

Lees hier meer over mijn Digital Nomad Masterclass

Volg mijn Digital Nomad Instagram Course

1-op-1-begeleiding

Wil je mij alles vragen over digital nomad worden? Behoefte aan persoonlijk advies over hoe jíj kan werken vanuit het buitenland? Wil jij 1-op-1-begeleiding en samen een stappenplan maken om meer te kunnen reizen en geld te kunnen verdienen op reis? Boek mij voor een uur ‘Digital Nomad Coaching‘. Je betaalt 125 euro per uur.

Lees hier meer over Digital Nomad Coaching

Digital Nomad Coaching

Meer weten over digital nomads en of dit ook voor jou is? Stuur me vooral een berichtje!

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne sinds 2016 zelfstandig pr-adviseur en inspireert zij anderen om ook hun dromen na te jagen. Kijk voor meer informatie over pr, content en workshops op www.suusjehq.nl en www.pr-cursus.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *