Maandoverzicht maart: I’m back bitches!


Suzanne

De maand maart zit erop. Tijd voor een maandoverzicht! Wat spookte ik allemaal uit? En wat waren de best gelezen blogs?

Maart was voor mij de eerste echte maand dat ik weer thuis was. Ik kwam 20 februari natuurlijk al terug van mijn grote reis, maar de eerste week was nog heel erg inkomen. Vanaf maart werd alles weer normaal en werkte ik elke werkdag bij Hashtag Workmode. I’m back bitches!

Dit was maart

Met Chantal

30x Tips voor je Instagram-cursus

Hashtag Workmode Bosses

Best gelezen blogs

Deze blogs uit maart werden het best gelezen

1. Geld verdienen met bloggen: 10 manieren

10 jaar bloggen

Ik vierde begin maart mijn 10-jarig blogjubileum. Voor de gelegenheid deelde ik de tien manieren die ik gebruik om geld te verdienen met mijn blog. Leuk dat jullie het massaal lazen!

2. Hoeveel uur werkt een ondernemer?

Werken in Chiang Mai

Wat is het minimale en maximale aantal uren dat een ondernemer zou moeten werken? Ik deel mijn visie op de uren van een ondernemer en het urencriterium.

3. Tips van The Self-Made Summit

Lucy en Sanny

Ik ging 7 maart naar The Self-Made Summit en deelde mijn tips in deze blog. Het werden er totaal 25. Geen baanbrekende tips misschien, maar wel fijn om alles nog eens te horen en/of bevestiging te krijgen dat je op de goede weg zit!

Best bekeken video

Deze video uit maart werd het best bekeken.

PR-momentjes

Ik verscheen in maart weer een aantal keer in de media:

Beste Instagram-post

Deze Instagram-post kreeg in maart de meeste likes. Terecht?

Dit bericht bekijken op Instagram

10 jaar geleden begon ik met bloggen 🎈🎁🎉 Op Internationale Vrouwendag 2009 lanceerde ik The Fabulous Life of SuusjeQ, over het wel en wee van mijn studentenleven. Welke carrière zou volgen? Welke mode moest ik hebben? Wat hield mij bezig in dit wanna-be Carrie Bradshaw-leven? In 2012 startte ik met mijn eerste baan. Daarbij hoorde een meer serieuze blog: Artikel 2.55. De combi van rechten en mode zeg maar. Toen mijn leven. Later symbool voor business en pleasure. Vorig jaar realiseerde ik me dat mijn blog vooral over vrij leven gaat. Je hart volgen, gaan ondernemen, reizen, digital nomads, groei en geluk. Ik veranderde de naam naar VrijeMeid.nl Hoelang volg jij mij al? 😄🙌🏼 Op de blog vandaag 10 verdienmodellen voor je blog. Link in bio👈 Happy International Women’s Day🎈 #dutchblogger #dutchgirlboss #ambitieuzemeisjes #businessbabesnl #iamselfmade #womensday #happygirl #blogger

Een bericht gedeeld door Suzanne van Duijn (@vrijemeid) op

Dit wordt april

Voor komende maand staat er een hoop leuks op de planning. Een kleine preview:

  • Chantal en ik gaan op workation naar Barcelona, waar we gaan werken aan de strategie van PR-cursus.nl en Female Workation
  • Onze vierde PR-workshop vindt plaats op 18 april in Utrecht. Nog een paar plekjes!
  • Ik ga eind april een weekje weg met mijn familie. We gaan een prachtige cruise maken over de Middellandse Zee!
  • Ik lanceer mijn derde e-book ‘Klanten vinden’. Stay tuned!

Hoe was jouw maand? En al leuke plannen voor april?

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *