Mijn ‘Vrije Meid 1:1 Traject’ komt eraan!


e-book
Suzanne in Thailand

Vanaf maart kan ik jouw Vrijheidsmentor zijn. Ik begeleid je in drie maanden naar een vrij leven. Lees hier meer over mijn nieuwe Vrije Meid traject.

Vanaf maart ben ik te boeken als Vrijheidsmentor! Met een traject van drie maanden begeleid ik je naar een vrij leven. Of je nu meer vrijheid wilt creëren door locatie-afhankelijk te gaan werken, of meer vrijheid wilt ervaren en succesvol(ler) wilt gaan werken vanuit het buitenland – parttime of fulltime als digital nomad – ik ben er voor je!

In deze blog vertel ik je meer over mijn traject, het waarom en hoe, en natuurlijk wat het kost.

Vrije Meid 1:1 Traject

Waarom een Vrije Meid Traject?

Sinds ik in december 2016 – met Jessica – het eerste event De Reislustige Freelancer organiseerde, weet ik hoe ontzettend tof het is om anderen te inspireren en verder te helpen. In het ‘echt’. Offline voelt toch ‘echter’ dan online. Ik deel natuurlijk al meer dan 10 jaar tips op mijn blog, maar als je een mens van vlees en bloed voor je hebt en ziet meeknikken bij je verhaal, doet dat toch wat met je. Dan besef je echt waar je het voor doet.

Inmiddels zijn we acht events, vier Insta-courses, 1000+ blogs, wat e-books en een echt boek verder. Ik heb afgelopen jaren zoveel kennis gedeeld, maar ik heb nog zoveel meer te delen. Huh, nog meer, wat dan? Is er meer? Ja!

Ik weet dit omdat ik zelf ook op dit punt zit in mijn eigen ondernemersreis. Je kan heel veel inspiratie en kennis opdoen uit cursussen, events en boeken, maar met gericht advies en hulp kom je nog verder. Daarom besteed ik mijn geld tegenwoordig liever aan 1-op-1-coaching dan aan ‘weer een event’. Ik betaal liever meer voor gericht advies en hulp waar ik echt wat aan heb, dan aan algemene tips en inspiratie. Ik heb geen inspiratie meer nodig, ik wil keiharde groei en resultaten boeken.

Precies daarom lanceer ik mijn Vrije Meid 1:1 Traject. Ik wil meer waarde bieden en echt de diepte in gaan. Persoonlijk advies geven en gerichte hulp bieden. Iemand begeleiden voor drie maanden in plaats van een eenmalige boost en hopen dat dat degene verder brengt. Voor verandering en resultaat is meer nodig. Dat ga ik brengen.

Als digital nomad in Thailand

Voor wie?

Mijn traject is niet voor iedereen. Ik heb zelf ook lang geen behoefte gehad aan coaching of gericht advies. De eerste jaren van mijn ondernemerschap had ik genoeg aan inspirerende events, boeken, podcasts en workshops in een groep. Het laatste jaar (of twee) merk ik echter dat ik meer wil dan dat. Alle algemene tips ken ik nu wel. Maar hoe breng ik mijn bedrijf echt verder? Wat is het beste voor mijn business en hoe pas ík kennis toe?

Herken jij dit? Dan is mijn traject wellicht wat voor jou. Heb jij al talloze blogs over digital nomads gelezen, misschien zelfs mijn boek gekocht of mijn Instagram-cursus gevolgd, maar wil je nu echt actie en resultaat? Merk je dat iets je toch tegenhoudt om te beginnen of vind je het eng dit alleen te doen? Of misschien heb je de eerste stappen al zelf gezet, maar weet je dat je verder, beter en sneller kunt komen met de hulp van een expert? I’m your woman. Of nou ja, meid.

Mijn Vrije Meid 1:1 Traject is bedoeld voor vrouwen die ook een vrij leven willen leiden. Die meer vrijheid willen creëren en ook locatie-onafhankelijk willen zijn. Die meer uit het leven willen halen dan ‘gewoon hun werk doen in Nederland en elk jaar drie weken op vakantie gaan’. Die zich aangetrokken voelen tot een vrij leven, zoals ik dat op deze blog vaak beschrijf. Zou jij willen dat je kon werken vanuit het buitenland, kon reizen wanneer je wilde en dat er toch geld binnen kwam? Laat mij je helpen dit te bereiken.

Met Imke en Alex

Wat houdt het traject in?

Ik bied grofweg twee verschillende trajecten aan.

  1. Een beginners-traject voor als je nog vrijheid moet creëren, als je nog niet locatie-onafhankelijk bent
  2. Een gevorderden-traject voor als je al vrijheid hebt, maar nog niet werkt als digital nomad – of nog niet succesvol

Het beginners-traject

Dit traject is bedoeld voor mensen die hun eerste stappen naar vrijheid nog moeten gaan zetten. Je bent bijvoorbeeld zzp’er maar zit fulltime bij klanten op kantoor. Tijdens het beginnerstraject leer je welk werk jij locatie-onafhankelijk kan gaan doen, hoe je zelf kan bepalen waar je werkt en hoe je afrekent met beren op de weg. Ook weet je wat je nog moet regelen. Na dit traject ben jij klaar om je ticket te boeken voor je eerste digital nomad-avontuur! Ik help je graag zodat jouw basis voor vrijheid gelegd is. Are you ready?

Het gevorderden-traject

Dit traject is bedoeld voor mensen die de eerste stappen naar vrijheid al hebben gezet. Jij hebt al locatie-onafhankelijk werk en zou vanuit het buitenland kunnen werken, maar hebt dit nog niet gedaan – of niet naar wens. Je bent bijvoorbeeld al eens naar Bali gegaan, maar hebt toen amper gewerkt – of juist alleen maar. Tijdens het gevorderden-traject leer je hoe je succesvol kunt werken vanuit het buitenland, hoe je een goede werk/reis-balans hanteert en klanten tevreden houdt. Na dit traject ervaar jij meer vrijheid, plezier en succes als digital nomad.

Working with a view

Hoe werkt het?

Of je nu kiest voor het beginners- of gevorderden-traject – dit kan je bij mij verwachten:

  • Drie maanden lang ben ik jouw Vrijheidsmentor. Dit betekent dat je mij altijd om hulp kan vragen – ook tussen de sessies in – via mail en Whatsapp. Je mag drie maanden lang mijn brain picken
  • Ik maak een gepersonaliseerd traject op maat voor jou. ‘Beginner’ of ‘Gevorderd’ is de basis, maar elk traject bestaat uit losse modules die het beste bij jou passen. Tijdens een call kunnen we samen de opties doorlopen zodat je echt krijgt waar jij behoefte aan hebt
  • Alle begeleiding is persoonlijk, live en 1:1 (bij mij op kantoor in Utrecht of via Whereby, wat jij wilt)
  • Kick-off bij mij op kantoor (of via Whereby)
  • 6x een 1:1-sessie (op kantoor of via Whereby)
  • Gesigneerd boek ‘Work Hard Travel Harder‘ t.w.v. €20 is inbegrepen
  • Live dag met gelijkgestemden
  • Een extra verrassing… stay tuned!
Work Hard Travel Harder

Prijs en beschikbaarheid

Mijn Vrije Meid 1:1 Traject gaat voorlopig €2100 kosten. Dat is dus voor drie maanden. Als eerste beginnen in maart? Dan betaal je de introductieprijs van €1800. Dit bedrag is exclusief BTW. Het volledige bedrag is op te voeren als bedrijfskosten.

Let op: de introductieprijs geldt alleen voor de eerste vier deelnemers!

Ik heb vanaf maart plek voor vier ‘mentees’. Ben jij er een van? Plan een call for freedom om telefonisch kennis te maken. Zo kunnen we elkaar een beetje leren kennen. Je mag mij tijdens de call alles vragen. Na dit gratis adviesgesprek weet jij precies waar ik jou bij zou kunnen helpen. Als er een wederzijdse klik is stuur ik je na afloop een vrijblijvende offerte toe.

Vragen? Let me know! Ik hoop dat alles duidelijk is. Zo niet, dan beantwoord ik je vragen natuurlijk graag. Ik ben heel benieuwd en heb er enorm veel zin in!

Meer weten? Klik hier voor meer informatie of plan hier je call.

Chiang-Mai-Suzanne
Freedom is calling

Met Pluk

N.B. Ik heb hulp gehad van Simone Pluk bij het ontwerpen van dit traject. Simone heeft mij erg goed geholpen bij het structureren van de inhoud, de volgorde van en de inhoud van de verschillende modules, het specificeren van de doelgroep en nog veel meer. Simone is onderwijswetenschapper en opleidingskundige en weet precies hoe mensen leren. Bekijk hier de mogelijkheden om ook met Simone te werken voor jou workshop, cursus of traject.

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube

Bestel hier mijn boek Work Hard Travel Harder

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *