De 32 leukste dingen toen ik 32 was


Suzanne van Duijn

Woensdag word ik 33 jaar! Daarom blik ik graag terug op mijn tijd als 32-jarige.

Wauw, lekker cliché maar wat is het jaar voorbij gevlogen! En wat heb ik weer veel meegemaakt. Van een paar tripjes – ondanks corona – tot mooie hoogtepunten in mijn business. Mijn tijd als 32-jarige was geen verspild jaar! Dit waren de 32 leukste dingen toen ik 32 was.

1. Weekendjes Friesland

Ik werd 18 augustus 2020 alweer 32 jaar. Twee weken later ging ik een weekendje naar Sneek (Waterland). En later in september bezocht ik ook Zuidoost-Friesland. Twee heerlijke tripjes in eigen land!

Landgoed Lauswolt

2. Weekje Frankrijk

In september zou ik eigenlijk ook naar Griekenland gaan. Wat keek ik daar naar uit! Helaas werd die vakantie 3 uur voor tijd geannuleerd. Ik was zelfs al op Schiphol… Dan maar met de auto naar Frankrijk! Het werd uiteindelijk een heerlijk weekje.

Frankrijk
Met mijn vriend

3. Coworkdag FIG oktober

In oktober organiseerde ik mijn tweede coworkdag bij FIG in Utrecht. Superleuk om weer met zoveel gelijkgestemden bij elkaar te zijn. Ik hoop eind 2021 weer zo’n dag te organiseren.

Coworkdag FIG (door Lonne Rijvers)

4. Weekend Egmond

Ik was op dreef want ik ging nog een weekend weg in eigen land: Egmond met vriendinnen. Life is better at the beach!

5. Workation Zandvoort

En nog eens! Dit keer werkte ik twee dagen vanuit dit prachtige appartement in Zandvoort aan Zee. Ik zou zo weer gaan! Ideale plek voor een workation in Nederland.

Nederland, Zandvoort, 15 december 2020. Reis Blogger Suzanne van Duijn in hotel Boulevard aan het werk in het kader van workation
Fotografie: Jean-Pierre Jans

6. Yogaweekend Vlieland en zwemmen in de Noordzee

Eind oktober – net voor de corona-ellende weer losbrak – bezocht ik Vlieland voor een yogaretreat. Het was een heerlijke ervaring, helemaal in combinatie met een Waddeneiland én een frisse duik in de Noordzee.

7. Verhuizen

Op 30 november tekenden we de overdracht bij de notaris, op 5 december gingen we helemaal over. Happy new home! Na lang zoeken hebben we eindelijk een nieuw huis gekocht!

8. Recordomzet 10K!

In oktober behaalde ik ‘opeens’ de €10.000 omzet per maand. Wauw! En dat terwijl ik in september nog mijn record van €8000 haalde, en in augustus mijn record van €7000. Sinds oktober draai ik nu elke maand gemiddeld €10.000.

9. Beste jaaromzet ooit

En daarmee behaalde ik in 2020 ook mijn beste jaaromzet so far. Meer dan €80.000! Dat had ik niet durven dromen begin 2020. In 2019 draaide ik slechts €35.000 omzet.

10. Breathworktraject

Mijn breathworktraject bij Dorien Blaauw kan niet in dit rijtje ontbreken. Het was een pittige journey, maar het heeft mij heel veel geleerd. Over mezelf, over mijn patronen, over dicht bij je gevoel komen en laten zijn wat er is. Aanrader!

11. Coaching Simone de Jongh

Ook mijn coaching bij intuïtief coach Simone de Jongh is zeker een hoogtepunt geweest. Simone gaf mij zoveel inzichten in mezelf, zoveel vertrouwen en zoveel kracht. Zowel vanuit mijn sterke, no-nonsense Suus, als vanuit mijn vrouwelijke, zachte Suus.

12. Schiermonnikoog

In januari namen mijn vriend en ik een weekje vrij. Stilte voor de storm die verbouwen heet! Dat zou 1 februari beginnen namelijk. Schiermonnikoog was heerlijk, ondanks dat het winter was en de horeca gesloten.

Schiermonnikoog
Schiermonnikoog

13. Lancering Freedom Queen

Op 1 maart 2021 startte mijn nieuwe programma Freedom Queen. Hierbij coach ik een groepje ondernemers die niet meer enkel uurtje-factuurtje willen werken, maar een schaalbaar verdienmodel willen starten. We starten 6 september weer met een nieuwe groep!

Kaartje via Tekeningenwinkel

14. Alweer 5 jaar ondernemer

Ik vierde mijn 5-jarig jubileum als ondernemer, en daarmee mijn eerste lustrum. Precies 5 jaar geleden stopte ik in loondienst en ging ik voor mezelf verder. Top!

15. Masterclass Instagram + volgers enorm gegroeid

Afgelopen jaar groeide ik hard op Instagram. Van circa 4000 volgers naar bijna 8000 volgers! Volgend jaar 15.000?! Ik maakte een masterclass over hoe ik mijn Instagram-volgers liet groeien. Je koopt ‘m nu voor slechts €17 >

masterclass

16. Workation Kennemerduinen

In maart ging ik op workation naar de Kennemerduinen met Kim en Elodie. Zo’n heerlijke week! Ik was na ruim twee maanden van non-stop op kantoor erg toe aan wat meer balans. Work hard, travel harder 😉

Met Kim en Elodie

17. Tweede boekcontract

Begin april tekende ik mijn twee boekcontract. Mijn tweede boek komt op 30 november uit en gaat over meer geld verdienen als zzp’er. Hoe kom je aan die ton per jaar?! Spoiler: het is niet enkel een schaalbaar verdienmodel…

18. Alweer 3 jaar Snappr

Begin mei bestond Snappr alweer drie jaar. En dus ongeveer 3,5 jaar geleden begonnen Chantal en ik met samenwerken achter de schermen. Wat hebben we al veel meegemaakt samen! Inmiddels een eigen kantoor en een ton omzet per jaar!

19. Malaga

In mei vloog ik eindelijk weer eens naar het buitenland. Na Frankrijk was ik al sinds 2019 niet in het buitenland geweest. Malaga was echt top. Het was perfect weer, het eten was heerlijk, we hadden een fijn appartement. Alles klopte. Het deed mij zeer goed.

20. Bergen

Eind mei ging ik ook nog een heerlijk weekend naar Bergen aan Zee. Wauw, wat een plek! Dit hotel (Blooming) snapte het. We dronken cava, fietsten naar het strand, door de duinen, en kwamen helemaal tot rust in de welness.

21. Tony Robbins

Begin juni ging ik naar het online event Unleash The Power Within van Tony Robbins. Ik volgde dit event samen met drie andere meiden vanuit een huisje op de Veluwe. Wat een heerlijke dagen! En een dikke aanrader, dat event.

Tony Robbins
Peak state!

22. Natuurhuisje

En alsof het nog niet genoeg was (grapje) verbleef ik in juni nog eens twee nachten in dit mooie natuurhuisje in Noord-Holland. Ik werkte er op de veranda, zwom in het kanaal en rustte lekker uit.

Aan een rustige weg

23. Hotel Vesper, Noordwijk

Last but not least bezocht ik in juni Hotel Vesper in Noordwijk. Het hotel ligt pal aan zee en is echt TOP. We kregen een prachtige kamer met uitzicht op zee, aten heerlijk (het ontbijt!) op het terras en wandelden uiteraard lekker over het strand.

Hotel Vesper

24. IJsbadworkshop Linde

Nadat de workshop een paar keer is uitgesteld door corona, mocht ik in juni dan ein-de-lijk het ijs in met Linde. Ik vond het magisch. Het is zo vet om iets te doen waarvan je – geestelijk of lichamelijk – denkt dat het niet kan.

IJsbad met Linde

25. Lancering Ontdek Jouw Missie

Eind juni lanceerde ik ook ‘nog eventjes’ mijn nieuwe cursus Ontdek Jouw Missie, een e-course waar je leert ‘wat jij kan gaan doen’. En omdat ik 18 augustus jarig ben, krijg je t/m 19 augustus maar liefst 50% korting!

26. In de media (veel)

Net als vorig jaar kwam ik weer vrij veel in de media. Niet alleen over locatie-onafhankelijk werken, maar ook over online ondernemen en financiële vrijheid. Met als kers op de taart een fotoshoot voor Flair en de podcast van Intermediair en Volkskrant. Of toch het AD of NU.nl?

27. Recordomzet €13.000 per maand

In juni draaide ik mijn beste maandomzet so far. Ruim €13.000! Dit kwam o.a. door de lancering van Ontdek Jouw Missie. Ik schreef een blog over hoe ik mijn beste maandomzet haalde én mijn beste half jaar so far.

Hoogste omzet so far

28. Personal Branding Days

Als cadeau aan mezelf boekte ik een Personal Branding Day; een dag die helemaal om jou draait. Ik kreeg mooie kleding aan, prachtige make-up, mijn haar werd gedaan en ik ging op de foto op vijf mooie locaties. Heel blij met het resultaat.

Suzanne van Duijn

29. Hypnose, opstelling, stilteretreat

Naast businesscoaching, intuïtief coaching. en breathwork, deed ik nog veel meer aan persoonlijke ontwikkeling. En dan heb ik het niet over de talloze boeken die ik las. Ik ging onder hypnose, deed een opstelling en bezocht een stilteretreat.

30. Mijn rubriek: zoveel toffe interviews

Afgelopen jaar sprak ik elke maand een inspirerende ondernemer. Totaal 12 dus, of zelfs meer, want soms sprak ik duo’s. Bekijk hier al mijn interviews of luister mijn podcast.

Jaap Beemsterboer
Opa Jaap en ik

31. Podcast begonnen

Over podcasts gesproken: die startte ik in het najaar! De Vrije Meid Podcast ging live en ik heb inmiddels al bijna 50 afleveringen gemaakt. Luister jij elke week?

32. Aruba

En as we speak zit ik op Aruba. Mijn laatste reisje als 32-jarige. Deze week ontdek ik het eiland als digital nomad. Mijn vriend en ik combineren business met pleasure. ’s Morgens werken dus, ’s middags duiken, naar het strand of met een biertje op het balkon.

Aruba

Terugblik als 32-jarige

Wauw, al met al toch een fantastisch jaar? Al zijn dit natuurlijk de hoogtepunten. Ik heb ook zeker mindere maanden gehad… De winter viel mij zwaar. Van januari tot mei zat ik niet helemaal goed in mijn vel. Het omslagpunt kwam toen de verbouwing voorbij was, de versoepelingen kwamen en het beter weer werd. Zoals je ziet, werd juni een knalmaand!

Dank voor het lezen, dank voor het volgen. Hopelijk tot in mijn volgende levensjaar!

Liefs, Suzanne

Volg Vrije Meid op FacebookInstagram en YouTube

Download gratis ‘7x Fouten die ik maakte als locatie-onafhankelijk ondernemer‘ >

Bestel mijn boek Work Hard, Travel Harder >

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *